Johanna & friends.

Allmänt

168397-2602
Johanna vid poolen torsdag em. Hello Kitty klänningen är egentligen på gränsen till "to much" men jag köpte den till Johanna som en "kul grej" för den kostade bara 40 kr. 🙂 Lisa håller upp klänningen framför Johanna så att kunde fota och visa er.

Phuket kl. 01.15, natt mot söndag.

Som ni kanske märker så är vi nu inne på torsdag här på bloggen nu för då min kabel var borta hemifrån så missade jag ett par dagars bloggande men det tar vi igen nu 🙂

Vi avslutar ofta våra dagar i poolbaren på hotellet (den enda restaurangen på resorten) och de senaste veckorna har Johanna lekt hur mycket som helst med söta Lisa som varit här med sin familj och hon till vänster om Johanna jobbar i poolbaren och hon är underbar. Hon leker massor med hjärtat och Johanna blir helt överlycklig varje gång hon ser henne 🙂


Johanna & Lisa softar med Johannas smyckeskrin.

På torsdag kvällen var Lisa hemma hos oss och lekte med Johanna fram till att hjärtat skulle sova. Mysigt 🙂 Och själv fick jag telefon av min kära bästis Lotta hemma i Luleå och det var sååå härligt att prata med henne. Lotta – jag tänker massor på dig och saknar dig.!

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Johanna & friends.”

  1. Malin says:

    Hej! Jag har läst din blogg ett bra tag nu, och jag blev inte lite chockad nu när jag såg att du hade kort på Lisa. Susanne, hennes mamma var nämligen min chef innan jag flyttade till Göteborg! 🙂 Du får hälsa till henne från Malin Albertsson! 😉 Ha en fortsatt bra semester!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *