Johanna goes shoe shopping.

Allmänt


Johanna bar påsen med sina nya skor helt själv heeela vägen hem. Det var föresten första gången vi "luftade" Johannas "vanliga vagn" idag men hon satt aldrig i den för hon ville bara gå. Jag har på mig mina favorit jeans från Miss Sixty, tunika från Zara, skor från DKNY och min härliga sjal från Mathilde butiken i Stockholm.

Brrrr vad det är KALLT här hemma i Oslo! 

Vi som bara har lätta sommarkläder i vår garderob just nu blev kalla om de öppna tårna då vi var ute och gick så därför blev det nödvändig shoe shopping till Johanna som saknade skor med "stängd tå" som hon kan ha sockar / strumpbyxor i. (senaste halvåret har hon ju bara gått i öppna sandaler)


Johanna ÄLSKAR att prova skor så vi blev i butiken ganska länge och sen var hon super HAPPY då vi gick därifrån med de nya skorna i en påse.


Johannas nya fina skor från "Pom D´Api" från butiken i Bogstadveien med exakt samma namn.

Vi fick jätte bra service i butiken och jag minns så himla väl då jag gick förbi den här skobutiken när Johanna både var i min mage och då hon var helt nyfödd och jag riktigt LÄNGTADE till jag skulle få gå in där och shoppa skor till Johanna…! 

Nu sitter Johanna och myser i fotöljen i vardagsrummet och tittar på "Bolibompa" för första gången på 6 månader och jag bläddrade precis igenom "Klick!" bilagan från Aftonbladet och fick en suprice: för jag hade ingen aning om att det var slut med Charlotte Perrelli och hennes Nicola??

Önskar dig en jätte mysig fredagskväll !

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Johanna goes shoe shopping.”

 1. Jag visste inte heller det förens jag såg framsidan av klick! Får nog forska lite nu.. hehe

 2. Vilka söta skor Johanna shoppade! 🙂

 3. mia palm says:

  Så hærligt att ni ær tillbaka i oslo KUL med butik hurra stor kram

 4. Evelina says:

  Ni må kanske tycka det e kallt och tråkigt hemma men jag och mitt ego gillar att ni är hemma 😉 Älskar att se bilder från och läsa om ert underbara liv i mitt älskade Oslo! Ska absolut besöka din butik närdu öppnar 🙂

 5. Amanda says:

  oj, hade inte jag heller någon aning om! o:

 6. KarolinaN says:

  Johanna ser riktigt nöjd ut med sko-valet! Supersöta tycker jag oxå! Kram!

 7. Anna-Lena says:

  Söta skor! Ja nu är det definitivt kallt här i Norge… brr… så tråkigt, sommaren som visade sig saknas… 🙂 Ha en skön norsk kväll… 😉

 8. Anna-Lena says:

  Söta skor! Ja nu är det definitivt kallt här i Norge… brr… så tråkigt, sommaren som visade sig saknas… 🙂 Ha en skön norsk kväll… 😉

 9. Anna-Lena says:

  Söta skor! Ja nu är det definitivt kallt här i Norge… brr… så tråkigt, sommaren som visade sig saknas… 🙂 Ha en skön norsk kväll… 😉

 10. Hej och välkommen hem! Jag är precis hemkommen från Oslo för bara några timmar sedan å vet du vad, jag bodde på Bogstadveien, måste bara dit igen, såå mycket affärer. Sen besökte jag en av dina favoritställen för lite vin igår kväll…Ha det riktigt gott! /Madeleine

 11. Sanna says:

  Den här tjejen kommer att bli lika tokig i kläder som sin mamma =)

  Kram och fortsatt mysig fredagkväll!!!

 12. Hej!

  Åh lilla sötnosen! Så glad hon ser ut med sin lilla påse 🙂

  Supersöta skor!

  Ha en bra kväll.

  kram!

 13. AnnaStina says:

  TACK för alla era trevliga kommentarer ! 🙂 Jag önskar er alla en underbar helg. Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *