Johanna goes shopping.

Allmänt

 Onsdag runt kl.17.15. Polarn & Pyret butiken i Hegdehaugsveien har nyss renoverats och har t.o.m. fått en egen ingång för de med barnvagn.

Igår då vi var på väg hem från barnehagen så säger plötsligt Johanna “mamma, här vill jag gå in!” också pekade hon på Polarn & Pyret butiken! Jag trodde att hon ville in och leka med deras Brio tågbana men nixpix. Hon gick rakt fram till klädstativen och tog ut en genser och sa “den här vill jag ha! den matchar mina nya vantar!”  Och tror ni att jag kunde motstå det? Ehhhh nej, så denna shoppades till J´s glädje:

Perfekt dagiströja, mjuk & skön. Vi matchar den med svarta tights.

Här i casa Gizmolina pågår packning + styling + halv åtta hos mig nu. T.U.R. vi tjejer kan göra så många saker samtidigt ! 😉

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Johanna goes shopping.”

 1. Alexandra says:

  Hej fina du! Så glaad jag blir när jag ser att du ska öppna en liten butik. Jag har följt din blogg helt sedan du startade och blir alltid glad av att vara “inne hos dig”. Jag driver nätbutiken New England Style, men har just startat läkarutbildningen i Oslo, så det går lite på sparlåga. :-)Jag ska absolut besöka dig så snart du slår upp portarna. Kram till dig och Johanna.

 2. Mrs E says:

  She’s such a sweetheart!

 3. Julie says:

  Søte Johanna 🙂

 4. Hestia says:

  Sweet as candy :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *