Johanna got a new bike.

Allmänt

Tungan rätt i mun…..

Johanna ä.l.s.k.a.r. att köra sparkcykel och idag var det dags att gå från 3 hjul till 2.  Premiärturen gjordes i klänning Little Marc Jacobs, tights Polarn O. Pyret, jacka I dig Denim, hårspänne Prinsessefin och skor H&M.

Johanna ä.l.s.k.a.r. att köra sparkcykel och idag var det dags att gå från 3 hjul till 2.

…och full fart framåt !

Nu: middagfix. Vi firar lill-lördag med tacos och leker att vi är i Mexico ! 🙂

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Johanna got a new bike.”

 1. maria says:

  Sötnos, hon ser väldigt koncentrerad ut!! Mina små skatter hoppar just nu på studsmattan & jag har altandörren öppen för jag älskar att höra deras skratt när dom hoppar. Mest skratt blir det förstås när jag ska göra mina konster där, det lämnar ingen oberörd….fniss. Hoppas det går bra med upp-packning & möblering, glädjer mig till bilder. Glöm inte som sagt att ta en tur till världens bästa Bolina för inspiration. Tack för att du finns….krams m

 2. gizmolina says:

  Tack för din härliga kommentar ! Jag var faktiskt på Bolina både igår och idag vilket resulterade i att 2 solstolar flyttat in på vår terrass 😉 Åh vad kul med studsmatta. Min J tok älskar att hoppa ! Njut barnens skratt och den fina sommarkvällen ! Kram !

 3. Magdalena says:

  Men det där med hjälm???

  • gizmolina says:

   Vi kör inte sparkcykel med hjälm. Kram ! 🙂

   • Magdalena says:

    Lovar dig att man kan slå skallen rejält även vid en olycka med kickbike. Snart vill hon säkert börja tricksa också så mitt onsdagstips till dig är att hon ska börja använda det redan nu : ) Trevlig kväll på dig!

   • Johanna says:

    Det gör ni när hon har trillat och slagit sig EN gång…

 4. Ditte says:

  Kul med cykel.Förstår att Johanna är nöjd! Blev det en rosa? Absolut dax för en! I Stockholm har många 4-5 åringar cyklar, tvåhjulingar, och är duktiga på att ta sig fram. Lycka till!

 5. Anna H says:

  Idiotiskt att inte ungen har hjälm! Förstör det frisyren eller?! Vet bara hur snabbt tom min 2,5 åring susar fram, kör de ner i en spricka el likn tar det ganska stutt. Väldigt märkligt….

 6. Zack älskar också sin sparkcykel. Det var det enda han önskade sig av tomten och det enda han pratade om runt julen 🙂

  Ha en fin torsdag 🙂

 7. På de bilder när Johanna cyklar har hon ju inte heller hjälm så då behövs det väl antagligen inte för sparkcykel heller… Alla föräldrar gör väl det de anser vara bäst för sina barn…själv skulle jag vilja ha hjälm på mina kids när de bara är ute och går… 😀

 8. Filippa says:

  “Vi kör inte sparkcykel med hjälm”.. Ursäkta men det där lät som en riktig bimbo-kommentar. Pinsamt. Struntar ni i säkerhetsbältet i bilen också? Det kanske skrynklar till prinsessklänningarna?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *