Johanna gratulerar en 1-åring!

Allmänt

168397-2527
Johanna gratulerar en søt 1-åring 🙂

Phuket kl. 23.30, fredag kvall.

Det ar ett jatte trevligt par med son som bor har på resorten i ett par veckor nu och den søta lilla sonen fyllde 1-år idag så nar jag och Johanna var på shopping på "Central Festival" i em (vi åkte dit før att gå på Posten bl.a.)  så passade vi på att køpa en liten present till den lilla killen 🙂

Vi køpte en såpbubblemaskin som vi tycker ar en jatte kul grej! Jag sålde rosa (så klart ;-)) sånna i min butik och de var en perfekt present till både små tjejer & killar for alla blir ju glada av såpbubblor oavsett køn och ålder! 🙂

Johanna blir SÅ glad nar hon møter andra barn så vi kom fram till att vi ska ata middag med dem en dag snart och det ser vi fram emot! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Johanna gratulerar en 1-åring!”

 1. Micaela says:

  Jag blir riktigt lycklig när jag hör att du kan blogga när du vill:) Det är underbart att gå in här och upptäcka något oläst:) Hoppas ni har en underbar kväll! Tack för all glädje du ger! Kramar

 2. AnnaStina says:

  Micaela-
  Tack snalla du før ditt jatte trevliga inlagg! 🙂 Jag blir helt varm i hjartat då jag laser det du skriver. Din trevliga kommentar peppar mig i mitt bloggande så – TACK! 🙂 Jag ønskar dig en lovely weekend! Kram! 🙂

 3. Anonymous says:

  Åh vad söta barn! =)

 4. karin.sj says:

  Hejsan hejsan! ser att du lyckats få me min lilla brorson på bild! han är ju sååååååå söt! väldigt fin bild på han och johanna!
  har din karl kommit ner nu? fasen va skönt d måste vara! hälsa Per och Anna från mig åxå får du ha det så bra! kramar karin från c1:an. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *