Johanna har ätit room-service.

Allmänt

168397-2195
Här sitter hjärtat och mumsar på små skinkbitar och läser sina favorit böcker 🙂 

Det gick inte så bra som jag hoppades då vi gick ut förut så vi gick snabbt tillbaka till rummet igen och jag beställde room service till oss. Johanna åt skinka och jag åt fried rice with chicken som är en av mina favorit rätter ! 🙂 Också blev det en banana split till dessert idag också 😉

Men – nu ska jag jag göra nytt försök att gå ut för nu känner jag att jag i alla fall vill se en pool & en solstol för jag måste erkänna att jag längtar lite efter att få ligga och sola och bada…! 🙂 Också tror jag att Johanna kommer sova gott i vagnen för hon har precis bajsat 😉


Min dagens lunch 🙂

Om Johanna orkar ska vi åka iväg och beställa tvättmaskin + torktumlare till rummet senare också ska vi åka och se på möbler också. Men som sagt – idag styr Johanna dagen så om hon inte orkar så blir vi på rummet och myser. Jag tror att mys är bra medicin ! 😉

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Johanna har ätit room-service.”

 1. Anar jag en iskall Singha i bakgrunden? 🙂

 2. Sofia says:

  Åh, jag blir så avis! Här måste man bylta på sig så mycket kläder att man är genomsvettig innan man enskommit utanför dörren.
  Jag har missat det totalt, men hur länge är det ni ska vara i Thailand?

 3. Engla says:

  Så tråkigt att höra att Johanna är sjuk, hoppas det ger med sig snart! Ni förtjänar verkligen all njutning i världen så hoppas ni bara får vara tillsammans och umgås och hitta på massa skoj! Det är så roligt att du bloggar därfrån, skulle blivit tomt här annars om man inte fick sin lilla dos gizmolinas var dag!

  Fånga dagen!

  Kramar!

 4. Jag förstår inte varför jag kollar in här hela tiden. Jag blir bara avia;)

 5. josefine says:

  Søtisar!! Jag skickar massa massa kryapåkramar!!! Du ær værldens bæsta Mamma, snart får ni mysa i solen. Man glømmer lætt hur glada de ær då de ær sjuka o blir alltid lika lycklig då de blir friska o ær sitt rætta jag. Johanna strålar oavsett. BRA att du bloggar så mkt, saknar er!
  Puss o Kram

 6. Linda says:

  hoppas Johanna kryar på sig snart så ni får komma ut och se havet, sanden och svettas lite! 😛
  i övrigt är jag nyfiken på om du, som ju bott i Norge länge, försvenskas i Thailand (det är ju sååå mycket svenskar där)?

  stor kram!

 7. v says:

  Åh så härligt det ser ut! helt underbart. Jag har aldrig varit i Thailand men drömmer lite om det. Nu känns det verkligen som jag måste trotsa min flygrädsla!
  Vad underbart att åka till familjen till detta vackra paradis!

 8. Angel says:

  tvättmaskin till hotellrummet?inte till lägenheten då?Hoppas ni får en jättemysig dag,så avis här i kalla Sverige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *