Johanna & hennes morbror.

Allmänt

168397-1480

Här busar mitt hjärta och min bror Johan efter att vi varit och lunchat på MAX idag. Johan är även "fadder" till Johanna. Idag super busade dom hela lunchen med en ballong och det hela slutade med att Johannas hår stod åt alla håll för att det blev så elektriskt / statiskt. Sött! 😉

Nu ska jag packa klart (märker ni att jag bloggar mer än packar.. hopplöst.. 😉  och sen ska jag göra TIDIG kväll för så trött som jag är idag kan jag inte minnas sist jag var? Behöver sömn för att orka med en dag med shopping & mysig lunch i Stockholm imorgon! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Johanna & hennes morbror.”

  1. Angel says:

    söta dom är.

  2. Pethra says:

    Ni är verkligen lika, du och din bror :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *