Johanna, mormor & Kringlan.

Allmänt

168397-1440
Mamma och Johanna myser inne på "Kringlan" i eftermiddag. Johanna är "redo" med sitt "betalkort" i handen 😉

På vägen hem i eftermiddag gjorde vi ett stopp i min och mammas favorit butik "Kringlan".  Vi kallar butiken "K" och vi tycker att det är den klart bästa butiken i Luleå så om vi ska shoppa så är det hit vi går.

Jag såg en super fin tunika som jag skulle vilja ha men eftersom jag och Johanna ska göra ett "shopping stop" i Stockholm på fredag så har jag kommit fram till att jag vill spara mina pengar så att jag kan shoppa där.. Men om DU är på jakt efter en snygg tunika och bor i Luleå så är det bara att gå raka vägen till "K" och shoppa loss! 🙂

På Kringlan jobbar de sötaste & trevligaste tjejerna: Eva, Marlene & Gudrun och det är ALLTID lika trevligt att besöka dom. Jag blir på bra humör efter ett besök på "K".! 

Så – mitt dagens shopping tips till er som bor i, eller i närheten av, Luleå är helt klart att besöka "Kringlan".

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Johanna, mormor & Kringlan.”

 1. Angel says:

  så sött så =) förresten nu när du är i sverige har du sett programmet på tv3 som heter nyberg & Törnblom du gillar ju henne det gick kl 21 denna kväll.

 2. Sessan says:

  Vacker mormor med ett alldeles underbart barn barn i famnen.
  Ha det helt fantastiskt

 3. AnnaStina says:

  Angel-
  Tack 🙂 Jag har läst om det progr. och såg att det var på TV ikväll men fick tyvärr inte möjlighet att se det för jag bloggade istället 😉 Men tack snälla du för tipset! Omstänksamt av dig. Kram 🙂
  Sessan-
  Tack snälla du för fina ord! 🙂 Sov gott tjejen! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *