Johanna önskar dig en glad dag!


Dagis runt kl. 10. Jag har på mig bluse från Franka, jeans tights H&M och hårspänne från Prinsessefin.

Hej alla bloggläsare!

Nu är jag på dagis och leker med mina kompisar och mamma sitter på redaktionen och jobbar. Vi är jätte få barn här på dagis idag eftersom det är påsk men vi har kul ändå och jag älskar att vara ute och leka 🙂 Mamma har lovat att ta med sig min sparkcykel då hon hämtar mig idag också tror jag att vi ska gå på Burger King och äta kyckling.  Hoppas att du också har en kul dag ?!

Kramar från Johanna Alexandra  ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Johanna önskar dig en glad dag!”

 1. Emma says:

  Mums så gott med burger king!
  Snäll mamma du har ; – )

  Ha de så bra idag!

  KRAM

 2. Madeleine says:

  Söta Johanna 🙂

 3. Hej söta Johanna
  Hoppas att du har en toppen dag

 4. Jenlen says:

  Söt som socker! Va gulligt med rosetten vid luggen..

 5. chatarina says:

  Hej Johanna!
  Jag heter Julia och är chatarinas dotter..Glad Påsk till dig
  kram

 6. Anonymous says:

  Vilken söt liten tös!
  Vågar du lägga upp bilder på barnen när de finns idioter ?? 🙂 ha en fin dag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *