Johanna önskar godmorgon!


Här äter jag brunch på resorten i söndags.

Phuket kl. 07.45, tisdag morgon, +30 grader & SOL.

Godmorgon alla bloggläsare! 🙂

Idag vaknade jag jätte tidigt, redan vid kl. 06, och låg och snurrade runt en del i sängen men klarade inte att somna om så jag och mamma gick upp och la oss i soffan. Men jag kunde inte somna om där heller, istället bajsade jag och sen dess har vi varit uppe och vakna här. Eller det kanske är fel att säga vi, för mamma hon låg i soffan och försökte sova lite till men så fick hon se att det var "Desperate Houswive" på TV och då blev hon plötsligt klarvaken. Konstigt.?!

Nu är jag på bus humör och ritar och klättrar upp på köksstolen brevid mamma men egentligen är jag ganska trött så jag tror att jag snart ska sova en "nap", men vi får se.

Mamma läste upp några kommentarer som kommit här på bloggen och de flesta av er skriver ju SÅ jätte fint att vi sitter här och är super glada jag och mamma och bara myser 🙂 Men – ibland är ni lite "tossiga", som när ni tror att min mamma skulle lämna mig med en främmade taxichaufför.?

Det kan ni väl ändå inte tro om min mamma?  Min mamma skulle ALDRIG någonsin utsätta mig för någon som helst fara. Jag är ju det värdefullaste hon har (säger hon hela tiden) så det är verkligen tossigt att tro något sånt. 

Här är jag och våran världens bästa taxichuafför, eller egentligen så känns han mycket mer som en kompis än som en chaufför , men det är i alla fall han som vi alltid åker med sedan många veckor tillbaka.  Han heter Mr.Ratnikorn, men eftersom det är lite svårt att säga så kallar han sig bara för "Bamp", och det kan t.o.m. jag säga: Bamp! 🙂


Se vilken sött rosa gossedjur jag fick av Bump häromdagen! 🙂

Han är sååå SNÄLL och häromdagen fick jag ett super sött rosa gossedjur av honom. Jag undrar hur han visste att jag gillar rosa? hihi 🙂  Han spelar jätte bra musik i bilen och just nu gillar jag "Maroon 5" bäst så mamma har lovat att köpa den cd’n till mig.

Jag myste med mitt nya gossedjur på morgon. Bamp är jätte snäll med mig! 🙂

Bra saker med vår "Bamp" är att han pratar flytade engelska också möter han alltid upp mamma när hon är och handlar och bär alla hennes påsar också brukar han och jag leka när mamma måste springa iväg och fixa ärenden. Både jag och mamma är jätte jätte glada över att vi har honom! 🙂 och mamma säger att det känns så säkert & tryggt att alltid åka med någon som kan jätte bra engelska ( det är ovanligt! ) och dessutom är pålitlig och passar tider och är mer som än vän.! (vi bjöd honom på lunchen på Mc.Donalds igår, det var så kul att han åt med oss för han busar så mycket med mig)

Nu ska jag leka så jag önskar er en jätte bra dag!

Kramar från Johanna! 🙂

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Johanna önskar godmorgon!”

 1. Vad snällt att han köpte present till Johanna och hjälper dig att bära tunga påsar. Hoppas att ni får en härlig tisdag! 🙂

 2. Lotta says:

  Jag ska inte till thailand nå mer i år, fast jag vet att många där nere vill det. Måste bli bra i ryggen och rehabträna mycket först. Planerar väl lite att åka jan/feb 2009 nån gång om jag får med mig nån som har tid och råd. Hade jag bara haft pengar nu så hade jag väl åkt direkt. Noy ringde i lördags (lilla tjejen på kontoret) åh jag blev såååå jätteglad. Hon saknar mig och jag saknar henne. Har väldigt bra kontakt med henne, får och skickar hälsningar till Off via henne eftersom han inte är så bra på engelska. Har även kontakt med Sam, brosan och Ton (en av killarna i poolbarne) men han jobbar i bangkok nu. Kai får jag sms av lite nu och då. Önskar att jag kunde vinna ett par mille på lotto så jag kunde köpa mig en egen lägenhet där nere. Åh Bamp han verkar ju vara hur mysig som helst. Jag längtar tillbaka så mycket att det gör ont. Saknar att vakna upp på morgonen, kliva ut på terassen och tända en cigg, känna värmen, det första man ser är en glad Mr.Off som går runt med världens leende. Han måste ju jobba dygnet runt för han är det första man ser på morgonen och den sista man ser innan man går och lägger sig. 3 ggr tog han sig tid att komma och hälsa på mig på sjukhuset. Vi grät båda två varje gång. Han stod där och höll mig i handen och släppte inte förrän dom skulle fara hemåt. Nu är klockan halv åtta i sverige och jag ska ringa vårdcentralen och boka tid med sjukgymnast och doktor för träning och en kortisonspruta i axeln. Lev och må gott! Njut lite för mig oxå. Kramar Lotta

 3. Starmama says:

  God morgon på er med!

  Hoppas ni har det så skönt i värmen! I Sverige har det också varit runt +25 tom +30 under en hel vecka (vi bor i Sthlm som du vet :-D).

  Menade med "herre gud" att man faktiskt åka i fängelse för en sån liten sak! Vilken tur att ni slapp! 🙂 Så det var inte ILLA menat !!!! Tänk vad det är lätt att missförstå ett meddelande. Sorry gumman!

  Kramis på er! Och hälsa den urtrevliga taxichauffören ni har, tänk om vi också hade såna trevliga här i Sverige…och taxiåkandet kostade lika lite som i Thailand :-DDDD

 4. Lotta says:

  Hej igen! Om du hör 60-70 tals rock i högtalarna på resturangen så är det pappa som sjunger. Noy har fått paketet och hon spelar skivan för fullt som hon fick =)

 5. LinnM says:

  God morgon sunshines! 🙂 Jättesöt bild på Johanna, hon ser så mycket äldre ut nu.

  Självklart så förstår vi att du inte skulle lämna iväg din ögonsten till någon du inte litade på. Vem kan tro något annat? Trött man blir på dem! Hoppas du trots det haft en underbar start på dagen 🙂

 6. Nelly says:

  så kul att du har fått så många goa vänner därborta johanna! : )

 7. Babs says:

  Jag menade inget elakt med min kommentar och jag trodde väl inte det till 100% ,att du lämade henne så.

  Men jag känner ju inte dig och männsikor kan vara så falska och bara visa sitt "ena ansikte" så jag blev lite fundersam ( då syftar jag på taxichauffören)

  Men nu vet jag ju och du är en supermamma precis som jag trodde innerst inne.

  Förlåt Anna-Stina om jag var dum och kränkte dig.

  Ha det fortsatt gott och pussa din lilla ängel från mig.

  Jag har en jag också men hon bev 14 år i torsdags, tiden går fort.

 8. Babs says:

  Jag menade inget elakt med min kommentar och jag trodde väl inte det till 100% ,att du lämade henne så.

  Men jag känner ju inte dig och männsikor kan vara så falska och bara visa sitt "ena ansikte" så jag blev lite fundersam ( då syftar jag på taxichauffören)

  Men nu vet jag ju och du är en supermamma precis som jag trodde innerst inne.

  Förlåt Anna-Stina om jag var dum och kränkte dig.

  Ha det fortsatt gott och pussa din lilla ängel från mig.

  Jag har en jag också men hon bev 14 år i torsdags, tiden går fort.

 9. Jennifer says:

  Johanna är såååå söt! 😉

 10. Madelene says:

  Hej Johanna.

  Självklart inte skulle din mamma lämna dig ensam med en främande man. Dom som komenterade det verkar inte ha läst hela din mammas blogg. Ha en underbar Tisdag du och mamma kram på er.

  Madelene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *