Johanna på shopping…


Plötsligt hittade Johanna en super söt säng till sin "bebbe" . En vit korg med rosa madrass, kudde & täcke från Sia och den var helt oemotsåndlig i Johannas små ögon.. 🙂

Igår när vi var på väg till min vän Petter så skulle vi bara "in och titta" på interiörbutiken "Hilmers Hus" en sväng och här ser ni hur den "svängen" slutade… 😉


När jag sa till Johanna att vi skulle ställa tillbaka sängen och ta med oss bebben och gå så bara vände hon sig bort och var totalt ointresserad av att lyssna på sin mamma för i hennes värld så var det självklart klart att bebben skulle få sig en säng den också 😉


Efter flera försök att ställa tillbaka till sängen och stort engagemang från personalen så kunde jag inte låta bli att köpa den söta lilla sängen till bebben … mitt mammahjärta smälte totalt… och det måste det få göra ibland.. ! Så – här lämnar en HAPPY Johanna butiken med sängen i en påse och bebben under armen 🙂

Jag fick deponera (=öppet köp) på sängen1 dag så sa personalen att jag fick komma tillbaka med den om den inte var lika "intressant" då vi kom hem  men Johanna har inte gjort annat än bäddat i sängen till sin bebbe sedan igår så sängen har kommit för att stanna 😉 och den var ju faktiskt riktigt söt… !

Nu sover darlingen i soffan och bebben i sängen och jag ska sätta mig på balkongen och SOLA!  Och just det ja – jag shoppade föresten ett par till saker som jag visar då jag solat klart. 🙂

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Johanna på shopping…”

 1. Pethra says:

  Det kallar jag vilja av stål, men jag förstår henne. Docksängen var riktigt söt! :o)

 2. grombaben says:

  Den var supersøt da! :):) Ikke det verste å få inn i hjemmet:)

 3. Madelene says:

  Jätte söt docksäng. Men vad gör man inte för sin lilla tjej.Jag hade inte heller kunnat motstå. Kan du inte ta och skicka litte sol ner till mig?

  Kram på er.

  Madelene(Landvetter)

 4. Silje says:

  Sitter her og smiler for meg selv over historien med Johanna og bebbe sengen 🙂 Så søtt!

 5. Jenny says:

  Hihi ja hon vet vad hon vill iaf.. =)

  Den va jätte söt. *hihi

 6. Camilla says:

  Det är ju klart att även "bebben" skall ligga skönt nu när Johanna själv sover sött i ny säng. Här på jobbet har jag haft barnarbetskraft idag, Tilda längtade efter sin mamma och ville vara med här en stund. Nu när hon gått och jag kan jobba ordentligt igen vad är det jag gör då…. slösurfar och kan inte alls koppla på jobbfeelingen igen. Får nog packa ihop jag också, nu när det äntligen slutat att regna.

  Kram på er.

 7. Viktoria says:

  Det ska börjas i tid 🙂

  Korgen var jätte fin så jag förstår verkligen Johanna att hon ville ha den 🙂 Kram

 8. Anna says:

  Haha, vad söt. Jag gjorde likadant när jag var liten och ville ha en John Blund som var populära på den tiden. Jag blev helt kär i dockan och vägrade att släppa den och mammas hjärta smälte och jag fick den, historian har jag hört många, många ggr efter det 😉

  Johanna är ju bara sååå söt med sin shoppingpåse och dockan under armen!

  Kramar

  Anna

 9. Titti says:

  Klart man handlar när dom visar så tydligt vad dom vill ha! Har man möjlighet så varför inte glädja dom små sötisarna?!

  Kram

 10. Jessica says:

  Ibland bör man dock sätta gränser, innan det är för sent. Det är vktigt att lära barnen att dom inte alltid får allt dom pekar på.

 11. Anna-Lena says:

  Nej vad söt! KLART bebben ska ha säng… och så bär hon runt på den hela tiden! Nusselig! 😉

 12. Sessan ❤ says:

  Den söta sängen hade jag köpt till min prinsessa också 😉

  Det är dok inte alltid vi har samma taste, hon kan även falla för fula plast leksaker på Rema 1000 liksom… & då sätter jag ner foten för jag vet att det tar fem min så är hon förkrossad över leksaken som gick sönder hua ligen…

  Söta lilla Johanna har blivit så stor.

  Fyller inte hon år snart?

  Puss på er söta hjärtan & hoppas ni njuter dagarna♡♡♡♡

 13. AnnaStina says:

  TUSEN TACK för era trevliga kommentarer ! You make me HAPPY!! 🙂

  Kramar! 🙂

  Sessan –

  Oh yes, hon fyller 2 år den 21:a augusti så det närmar sig med stormsteg och gissa om jag längtar ! 😉 Har redan köpt massa detaljer till dagen.. och allt får säkert inte ens plats haha 🙂 Puss söta du ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *