Johanna på shopping!

Allmänt

168397-503
Här är min älskade prinsessa & jag på shopping på Mique idag. Den söta prinsesse väskan ÄLSKADE hon att hålla i och den söta lilla mat skålen från Brukas "Bus & Lek" serie har vi ätit gröt på i kväll 🙂 Den söta rosa blomman köpte mormor till henne på min brors jobb tidigare idag då de gick tur och jag fick rulla håret i fred (= lyx! ;-))

Dagens väder gick från soligt och +23 grader till mulet, grått och kallt +14 grader…. Så vi myste på inne i shopping center som finns i Luleå. Här finns faktiskt världens första innomhus shopping center! (eller kanske det är Europas första? världens lät nästa överdrivet…?) det byggdes för att man ska kunna shoppa trots -30 graders kylan som ofta är på vintern.

Vi har ätit grillat och det är verkligen sommar mat!  Hur gott som helst! 🙂  Nu har jag en hel del att fixa inför morgondagens happening så jag ska ta tag i det nu innan JIG landar strax efter 22.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *