Johanna pa tur…

168397-2494
Johanna tog en kvallsprommis utan mama… 🙂 istallet hade hon med sig en frammande mann 😉

Har var Johanna ute pa tur med en i personalen pa resorten igar kvall. De gick fram och tillbaka over bron och langa stunder hade jag ingen som helst aning om var de var nagonstans? Men jag kan alltid vara lugn pa att hon kommer tillbaka 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Johanna pa tur…”

 1. Sjuksköterskastudenten says:

  Huh, hur vågar du? Jag hade aldrig vågat lämna barnen till ngn främmande. Även om man kanske ska lita på personaler på resorten men samtidigt måste man ju även komma ihåg att det finns vatten överallt…att drunkna tar ju bara nån sekund. Nej, jag hade aldrig släppt barnen ifrån mig!

 2. AnnaStina says:

  Har nere kan man lugnt lamna sina sota sma till personalen bade pa restauranger, i butiker och pa hotell. Thai manniskorna ALSKAR barn och de tycker att det ar underbart att fa ga runt med dem! 🙂 Det ar nog inte helt latt att resa till Thailand om man inte vagar lata dem ga ivag med sitt barn for det gor de overallt hela tiden 🙂 Han som Johanna ar ute och gar med pa bilden ar var Securitas chef, hur safe som helst 🙂
  Jag skulle sjalvklart aldrig nagonsin utsatta min alskade Johanna for nagon fara. Kram! 🙂

 3. Ulrika says:

  Vi brukar vara mycket i Thailand, och jag kan intyga att det finns inget säkrare än att lämna över barnen till Thailändare – de älskar överlag barn, och skulle aldrig utsätta dem för någon fara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *