Johanna saker…

Allmänt

168397-2300
"Johnson´s" produkterna som tittar upp ur korgen är de som säljs överallt här. Både wet wipes, badolja, hudcreme, tvål etc har jag köpt från det märket.

Den här super söta korgen att ha blöjor / cremer etc i till Johanna har jag shoppat på barnavdelningen på "Central Festival". Det finns hur många olika korgar som helst att välja mellan både i rosa och i ljusblått och det är ju SÅ mycket finare att ha en sån här korg på badet än att ha en ful plastig blöjförpackning 🙂

Disney baby klänningen shoppade vi i lördags då vi hade en "krissituation", hjärtat hade bajsat och det stannade inte i blöjan… så – nya kläder fick det bli i farten 🙂 Det som är så sött här är att i princip ALLA klänningar har små söta blöjbyxor som följer med. Perfekt! 🙂

De vita "blöjbyxorna" med små Disney babys på är perfekta att ha till t-thirts / linnen också för mycket mer än så kan inte Johanna ha på sig, då blir det för varmt.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Johanna saker…”

 1. Angel says:

  gud så sött,vilken liten sessa hon är.

 2. NinaK says:

  så sött =)rosa är så otroligt fint..

 3. hallå says:

  okej att man gillar rosa, men du hjärntvättar den flickan med hello kitty och rosa…får hon leka med andra saker än kitty?!! ta det på rätt sätt!

 4. Alexandra says:

  ååh! Va söta grejer! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *