Johanna softar.


Soft söndag för en av oss i alla fall 😉  Sjeselongerna + puffarna kommer från R.O.O.M., lamporna från Flos, gardiner från Himla och puter / kuddar med stjärnor på från Gant .  Visste du föresten att ägaren av Hilmers Hus har köpt R.O.O.M. här i Oslo ? Trist tycker jag som älskar R.O.O.M. …. !

Jag är så glad över att Johanna är frisk & pigg igen 🙂  och idag softar hon i sjeselongen med "Barnas Supershow" på sin lilla dvd.

Själv har jag precis tagit ur hårrullarna och jag lovar att jag en dag ska visa hur jag rullar mitt hår för ni är så otroligt många som efterfrågat det.  Jag ska fixa ett "rulla håret" inlägg före nästa år ! 🙂 Min söndag är inte lika soft som Johannas för jag försöker jobba så fort jag får möjligheterna mellan legobyggning och annan lek .

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Johanna softar.”

 1. Sofia S says:

  Älskar din stil! Gud så fint ni har det.. Personligt även fast det lika gärna kunde varit taget ur en inredningstidning! 🙂

  Älskar blommorna i bak, visst är det murgrönor? Är det äkta? Har letat efter stora fylliga sådana! Har bara sett riktigt fina en gång o de var från Sia 😉

  Önskar er en fortsatt skön söndag! Många kramar från oss!

 2. SveaJ says:

  Vilken myshörna alltså! 😀

 3. ElinH says:

  Det ser kjempefint ut. Vi skal pusse opp stua etter nyttår, da har jeg lyst til å få til et lignende "hjørne". Savner et sånt sted nå, og har blitt inspirert av deg. Lykke til videre på søndagskvelden med jobbingen.

 4. Madde says:

  Älskar de röda kuddarna. Köpte två på Ullared som påminner om just Lexington 🙂 Finfint 🙂

 5. Julia says:

  De gant kuddarna är super snygga och fräscha tycker jag, själv har vi sådana fast i beiga (:

  fin blogg du också har tycker jag (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *