Johannas 1:a frisör besök!

Allmänt

168397-2159
Här sitter jag och Johannna och väntar på vår tur hos frisören idag.

När jag var hos min underbara frisör Trond igår så kom jag plötsligt på att jag ville boka klipptid till prinsessan så att hon blir "resfin" för även om jag önskar att håret bara ska få växa så att jag snart får sätta i spännen (längtar!!) så ser det ändå lite tokigt ut när det inte är någon form på det lilla hår som är så – idag var det klipp premiär! 🙂

Trond var SÅ snäll som klämde in Johanna då en kund satt med färgning för han har egentligen fullbokat månader i förväg.

Det var så himla sött för Johanna bara satt där och blev klippt och såg ut att tycka att det var "på tiden"! 😉

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Johannas 1:a frisör besök!”

  1. lovingnurse says:

    hej! har du något tips om vad jag kan ge min pojkvän i julklapp?? 🙂

  2. Rebeccas says:

    Hoppas ni har haft en bra resa och har det toppen i varma thailand min pojkvän är där nu också kommer hem om 5dagar ojoj vad jag längtar, men ni ska ju stanna har ingen koll på hur länge föresten? hoppas att höra från dig ialla fall här på bloggen får kika in lite då & då kommer bli varje dag om inte fler gånger det är en ren vana! KRAMAR PÅ ER!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *