Johannas 1:a nissefest.


Det var inte så lätt att fota Johanna på morgon då jag lämnade henne på dagis för hon var mer intresserad av annat just då 🙂 Hon har på sig nisseluva från Kid Interiör och finaste julklänningen från Mycinnamongirl.

Jag somnade när jag nattade Johanna och jag undrar om jag inte t.o.m. somnade före henne? 😉  också vaknade jag runt kl. 24 då JIG kom hem från jobbet och sen har jag jobbat . Det blir mycket natt-arbete just nu men snart är det jul och då ska jag njuta sömn ! 🙂

Idag har Johanna varit med på sin första nissefest på dagis (förra året hade vi rest till Thailand) och det var nog det mest spännande hon varit på för hon kunde inte sluta prata om nissen (nisse = tomte på norska) som varit där och gett henne en påse med kakor i  🙂  Jag blev så rörd då jag såg glädjen hos hjärtat då hon berättade om sin dag för mig och påsen visade hon upp för alla vi mötte på vägen hem från dagis också sa hon "fått av nissen!" 🙂

   
När jag kom för att hämta Johanna på dagis så var det bara hon kvar så hon blev extra glad att se mig 🙂 Och när vi kom hem så myste vi en stund i hallen innan hon gjorde mig sällskap då jag lagade middag. Hon sitter och tittar på "Blåfjell" på norsk TV och den gillar hon verkligen :-)´

Ååå vad jag önskar att jag fått vara med på nissefesten och se Johanna dansa runt granen och möta nissen..  Men festen var bara för barnen och de tog visst en hel del bilder så jag längtar jag till får se !

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Johannas 1:a nissefest.”

 1. Frida says:

  Åh så gulligt! 🙂

 2. milla says:

  vad jobbar JIG med?

 3. Tone says:

  Johanna er bare herlig! Klart du blir rort av hennes glede! Kjempefin blogg du har, jeg er innom nesten hver dag, og du inspirerer med energi og livslyst!

  Riktig God Jul til dere alle tre!

 4. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Frida-

  Tack snälla ! 🙂

  milla-

  JIG är daglig leder i ett företag i sportbransjen.

  Tone-

  Tusen miljoner TACK för din fina kommentar ! 🙂 Du lyser upp min dag med dina fina ord 🙂 Önskar dig en underbar weekend ! 🙂

  KRAMAR till er alla ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *