Johannas alla språk..

Allmänt


Hej pappa! Jag & mamma är på Nai Harn beach idag och myser. Just nu äter vi god lunch. Jag äter "fried rice with chicken" och det är jätte gott. Bye, bye! 🙂

Phuket kl.23.30, fredag kväll.

Johanna har börjat prata "hur mycket som helst"  och en NY sak är att hon har börjat prata i telefon när JIG ringer! Varken han eller jag förstår så klart allt spännande hon berättar men det känns ändå så stort att hon fattar att hon  ska prata och att hon faktiskt gör det också, i sitt alldelens egna språk 🙂

Jag får föresten en del frågor om det här med språk… Efter mina snart 8 år i Norge så pratar jag egentligen mest norska då jag är hemma i Oslo men sedan Johanna kom till världen så har jag en så stark önskan om att hon ska börja prata på svenska så jag anstränger mig hela tiden för att bara tala svenska med henne eftersom JIG pratar norska.

Och här nere i Thailand går det hur bra som helst för här är det ju bara svenskar, men då vi kommer hem blir nog mitt språk en "svorsk" mix igen om jag inte ser upp! 😉

Johanna "pratar" föresten en del på Thai också! Personalen här på resorten har lärt henne ord som hon förstår bättre än mig 🙂 och idag – då vi sa "bye bye" på ett ställe så satte Johanna händerna mot varandra och neg precis så där som de gör här i Thailand. Jag blev helt rörd!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Johannas alla språk..”

  1. denise says:

    de är så sött när dom precis lärt sig att prata i telefon sådär, även fast man inte alls förstår vad dom säger ;D

  2. Cille says:

    Johanna är ju verkligen supersöt! Hon verkar vara full av liv och alltid glad.

  3. Caroline says:

    selvfølgelig hello kitty-anheng på mobilen 😉

  4. Haha! Så gulligt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *