Johannas favvo ställe.

Allmänt

168397-2692
Johanna och den super trevliga personalen.

Phuket kl. 23.45, tisdag kväll.

Poolbaren är verkligen Johannas favvo ställe nr.1 här på resorten för där leker hon massor med personalen och springer runt inne i baren. Ibland försöker hon ställa sig på bardisken och dansa och det kan jag absolut inte förstå vem hon fått ifrån? 😉


Här sitter min darling och myser tillsammans med 2 söta killar som precis kommit tillbaka från skolan. Den blonda killens föräldrar har köpt lägenhet på resorten (i ett av husen som inte är klara ännu) och han går i svenska skolan nu då de är här i 7 veckor. Han trivs super bra där och idag blev jag inspirerad till att åka till skolan (som är i Kamala) och besöka dagiset så det ska vi göra en dag snart!

Nu har vi precis haft lite "ödlejakt" här hemma för jag såg nyss en ödla på insidan av balkongdörrarna och fick lite "panik" för jag tycker det känns bäst då de är ute istället för inne…   Men vi hittade den så klart inte så nu hoppas jag att jag slipper få oväntat besök i sängen i natt 😉

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *