Johannas kalas-inbjudan.


Så här fint inplastade kom korten, kuverten och de söta små adress-etiketterna (att fästa bak på kuvertet så att gästerna har adressen till kalaset) från Prints with wings. Jag älskar fina kort så det var ett nöje att få posta dessa till familj & vänner.

Som lovat så får ni här se hur inbjudningskorten till Johannas 4-års kalas ser ut. Jag är jätte nöjd med dem och de var busenkla att beställa hos svenska nettbutiken Prints With Wings. De har ett så stort & fint sortiment med inbjudningskort att jag hade svårt att välja… Och en BRA sak var att de hade snabb leverans så jag kan varmt rekommendera dig att beställa kort därifrån 🙂

Kategori: Kalastips! | 16 Comments

16 responses to “Johannas kalas-inbjudan.”

 1. Elene:) says:

  Jätte fin blogg du har:)

  Besök gärna min blogg:)<3

  Kram

 2. gu vilka söta 😀 de där kalaset blir svårt att tacka nej till!

 3. Ray says:

  Dom var fina! Verkligen charmigt! 🙂

 4. Albulena says:

  Sött kort 😀

 5. Å så söta inbjudningskort! Måste nog spara den länken som en favorit. KRAM

 6. Marte says:

  Så fine di var : )

 7. Checkat says:

  Smart 😀 gå in på checkat.blogg.se och tyck till om vilken kändis som har det härligaste leendet! 😀

 8. nathalie says:

  jag har en frågestund, kika in o gärna frågor 🙂 kram!

 9. Rebecca says:

  allt bra med dig?:)

 10. Johanna says:

  Ska beställa sena tack-kort efter min student. Tack för tipset!!!

 11. Mia says:

  Riktig söta kort. Jag älskar att göra egna kort men det blir inte så ofta tyvärr. Ska titta på sidan också.

 12. gingi says:

  Herlige kort, takk for lenken! For oss som bestiller til Norge, betaler du toll og moms på disse kortene når det koster mer enn 200 nok, eller er disse fritatt som f.eks. bøker er?

 13. Tack för tipset! Alice fyller två i januari och jag ser redan fram emot att planera kalaset 🙂 Galen? Kanske en skvätt 😉

  Kram på dig fina du!

 14. mini says:

  åå så fina! de ska jag ha i tankarna när jag har kalas för min lilla, men det blir om ett år för hon är alldeles ny…:) mini

 15. Caroline says:

  Hej, fantastiska kort. Det är min kusin som gör dem och man kan inte bli annat än glad när man ser korten. Beställde julkort förra året och det blev perfekt. Kul med matchande kuvert dessutom. Ett bra tips till alla som vill ha smakfulla kort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *