Johannas möte med jultomten…

Allmänt

168397-2135
Jag & Johanna på väg ner från vårt möte med NK´s tomte igår. Det var crazy mycket folk och lång kö för att få hälsa på tomten så JIG stod nedanför "podiet" och fotade oss i farten 🙂

Igår när vi var på NK i Stockholm så satt det en fin tomte i entrén och tog emot barn i sitt knä. Johanna tittade upp på honom med stoora ögon och pekade och skrattade och då tyckte vi självklart att hon skulle få gå fram och hälsa på honom så sagt och gjort – vi ställde oss i kön och gick upp..

Men precis då Johanna skulle över i tomtens knä så blev hon jätte ledsen på ett sånt där sött sätt… ni vet som man ska bli då man är liten och möter tomten.. lite rädd,  men samtidigt nyfiken i en härlig mix!

Så det blev inget mys i tomtens knä den här gången men kanske på julafton…? vi får väl se..!  😉

Jag blev i alla fall hur rörd som helst av hela "settingen" med Johanna och tomten igår, allt blir så "stort" och emotionellt i juletider tycker jag. För minsta lilla stämningsfulla sak blir jag rörd till tårar 🙂

Nu ska jag fixa med lite annat smått & gott här hemma en stund men jag återkommer snart.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Johannas möte med jultomten…”

 1. Hahaha..kolla vad jag lade in på min blogg idag! hahaha

 2. Souvisa says:

  Hej kom in på din blogg av en slump. Kunde inte låta blir o skriva nått. Siggen söt dotter ni har=). Sedan såg jag att ni ska ner till Thailand snart. Oh! så härligt.(e därifrån egentligen). Har en härligt forts. eller nåväl en härligt måndag=)
  Souvisa, Göteborg

 3. AnnaStina says:

  Madeleine Gbg-
  Haha, jag såg! 🙂 Vad lustigt att vi lagt ut ett så likt inlägg. Kram! 🙂

  Souvisa-
  Tack snälla du! 🙂 Ja, Thailand blir helt fantastiskt, jag längtar ner dit nu 🙂 Är det länge sen du flyttade därifrån? Ditt land är underbart! Njut dagen. Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *