Johannas “nya” rum.


Det här är en av mina absoluta favorit bilder på min älskade.

Tiden har gått så FORT och plötsligt ska Johanna rum göras om från baby till "liten tjej" med allt vad det innebär och ikväll har jag suttit och sökt inspiration till Johannas "nya rum" men det är då verkligen inte lätt att hitta fina inspirerande bilder & reportage från barnrum….. jag har knappt hittat några alls…

Så – om du som läser har ett riktigt fint barnrum där hemma som du har lust att visa så får du mer än gärna mejla mig en bild till gizmolinas@hotmail.com Det vore SÅ kul att få se ! 🙂

Jag ska lägga ut Johannas spjälsäng på finn.no (norska "blocket") och på måndag köper vi ny. Just nu har jag 2 sängar som jag väljer mellan så vi får se vilken det blir 😉

    
Sängen ni ser på bilderna är ett av de två alternativ jag väljer mellan och sänghimeln, som jag visat er ett par gånger tidigare, är en klar favorit ! Den kommer från Systerlycklig  En skön fotölj är bra att ha inne på Johannas rum och Ikeas Ektorp i den nya ljusrosa färgen står på önskelistan.

 

Till Johannas 2års dag funderar jag på ett rosa dockhus. Jag har sett många fina alternativ, det här är ett av dom. Och de söta klädhängarna har vi sedan tidigare men de skulle vi gärna ha fler av för de är SÅ söta. (både huset & hängarna kommer från Syster Lycklig).


Det här är den fina sängen vi ska sälja. Den kommer från Englessons Stockholm Kids kollektion.

Nu ska en trött mama softa lite och sen sova så TACK för idag!

God natt kram! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Johannas “nya” rum.”

 1. Jannii says:

  Söt unge 🙂

 2. Sara says:

  Sött foto!! 🙂

 3. Hanna says:

  jag tyker att du inreder jätte fint:) verkligen!!

 4. Säng med sänghimmel och ett stort dockskåp var min största dröm som liten. 🙂 Så fint Johanna kommer att få det. 🙂

 5. Sofia S says:

  Det kommer bli superbra! Det är jag helt övertygad om.. Jag är så sugen på att göra i ordning Heddas rum ordentligt också men just nu får vår datahörna trängas lite där inne med henne, i brist på plats, håller på att leta annat boende så snart så..Hoppas jag.. 🙂

  Tänkte kolla med dig om du vet ngn stans där de säljer bra kalas-grejer! Snart vankas det ettårskalas och prinsessa kommer givetvis bli temat.. 🙂 har kikat runt lite men inte hittat några grejer direkt som det sagt klick med! 🙂

  Hoppas ni får en skön söndag! KRAMAR/Sofia och Hedda

 6. Anna says:

  Hei!

  Det "treet" du har til å henge vesker og klær på i gangen, hvor får man kjøpt det? Et slikt hadde passet perfekt hjemme i gangen min 🙂

 7. sanny says:

  gud så charmig bild.. å fina saker

 8. Lena says:

  Jag har följt din blogg länge som en länk till den egna lägenheten (granne meed Anna-Stina)och längtan till det varma, soliga Phuket.

  Vi som har lägenhet där nere är i olika skeden i livet men har oftast samma förväntningar och mål med detta boende. Nu när du Anna-Stina skriver om ditt liv i Oslo vill jag dela med mig av mitt äventyr till dina läsare.

  Du som vill läsa mer och kanske på ett annat sätt är välkommen att läsa min "dagbok" om än den bara uppdateras en gång per kvartal.

  http://lagenhetslrphuket.blogspot.com/

  Hälsningar till dig och din familj och alla dina läsare.

  Lena

 9. Linda says:

  supersöt bild på Johanna. Och rummet blir nog jättefint för du verkar ha en väldigt bra koll. sen måste jag ju säga att bilderna som vi har sett därlägenheten är med på, så har du en riktigsuperhöjdar smak på inrednig. dig skulle jag vilja ha hem, hihi

  kramar till dig och Johanna!

  Linda

 10. Emma says:

  Ska ni inte behålla spjälsängen om det blir ett framtida syskon? /Emma

 11. Viktoria says:

  Hej! Vad du en kommer att hitta på i Johannas rum så kommer det att bli så fint och jag kommer att få så mycket inspiration! 🙂 Ha en underbar söndag! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *