FRÅN BARNRUM TILL TWEENROOM.

Allmänt

b7b4e570f3bd31c409bcb330df6980b1

Dagens hälsning både till min älskade dotter och till dig som läser min blogg. 

Goooodmorning sunshines! 

Åh de känslan av att det börjar bli såååå mycket ljusare ute! Love, love, love it!!!  Solen strålade då jag körde J till skolan och igår gick den inte ner förren kl.16.20, det mina vänner är en STOR skillnad mot för bara en stund sedan då det var mörkt ute redan kl.15.

Oj, nu måste jag köra jIG till kontoret – återkommert strax!

I´m back! vi har 1 bil så när JIG är hemma så kör jag alltid honom dit han ska så att jag har bilen hela dagen. Bästa lösningen. Men var var jag? Jo, s.o.l.e.n.! Det är som sagt magiskt att den äntligen strålar på oss efter alla snöstormar (som i n t e är my cup of tea…) så idag är det winter wonderland deluxe där ute och jag känner att solen ger mig massor med härlig energi!   Och på morgon var det en dröm att gå in och väcka J i hennes nya sovrum (hon har ett stort lekrum också) där hon sovit sin 1:a natt. Åhhh som jag älskar att pyssla i hennes rum! och trots att jag inte är färdig med detaljerna där inne så ska ni ändå få se några bilder som jag passade på att knipsa på morgon då solen strålade in och spred glitter i rummet!  Och som jag tidigare sagt så vill J ha mer tonårsrum nu  men fortfarande sött, för vi älskar super cute detaljer/figurer och J är ju trots allt bara 9 år så jag vill inte att hon får ett “vuxenrum” för tidigt, vill hålla fast vid allt det söta så länge det går…, det mer avskalade hinner hon ha hela livet sen. Så ja, det blir ett tweenroom helt enkelt! och jag har fått vinka bye bye alla Maileg kaniner (snyft…) och sagt hello lite coolare detaljer! 🙂

10645029_10153345736590796_9182319477478417257_n

Här är sängen som vi fick såga av! och ja, vi har även sågat av madrassen. För utrymmet där sängen står är bara 180 cm långt (men 90 brett så det var perfekt för säng) så ja, vi fick tillpassa lite och det gick ju bra det också! Och som bonus så fick hon en sån där säng som man kan hissa upp ryggen / benen på med en fjärrkontroll. Hur kul som helst! lite som att åka karusell! Ha, ha.  Och neeeej, sänghimmeln ska inte se ut så där, den ska fästas mot väggen så hon inte snurrar i sig i tyget då hon sover. (ska visa när det är fixat).

1916561_10153345765225796_2107478869869389788_n

Och för några månader sedan så flyttade Miffy i in till oss men jag har helt missat att visa henne.  Jag bara tokälskar den lampan! och som en perfekt detalj så har den dimmer så man kan välja hur mycket hon ska lysa.  Den kommer från butiken HomeNord (dagens nettshoppingtips!). Och nej, drömfångarna ska inte hänga mot väggen, de ska upp över sängen (shoppade i Thailand), och skåpet ska få nya knoppar som vi shoppade hos Zara Home i helgen.

8277_10153345763755796_533810681011064212_n

En ny prydnadskudde fick också bli med oss hem från Stockholm. Men alltså varför har babykollektionen från H&M Home utgått? jag tycker att den var sååå fin! Nu är ju inte baby saker aktuellt för mig men jag blev ändå snopen då jag fick veta det…   Barn kollektionen däremot  finns kvar, dock ej på H&M Home butiken i Stockholm, endast på nett.

12742673_10153345766585796_8740636299048837649_n

Nya praktiska knoppar på väggen och ett överfyllt skrivbord efter helgens resa (upp packning pågår…). Där ligger föresten de nya knopparna till skåpet! ovanpå fin smyckesförvaring (den turkosa boxen) och ser du klubban framför den gröna växten? Det är rumsdoft som lutar SÅ galet gott! som godis.  (det är den jag nämnde igår, som jag shoppar på Bangkok airport).   Och en kul grej är att skrivbordet är det som jag hade då jag växte upp! det har stått hemma hos mormor efter att jag flyttade från Luleå och nu är det tillbaka, i min dotters rum.  Men – det kan hända att vi kör på ett annat faktiskt för hon behöver ett med mer yta. (i så fall hamnar detta på hemma-kontoret).

12742163_10153345765830796_1191151239083248490_n

The naked truth… Ha, ha.  Ja, så här kaosigt ser det ut i min lilla soon to be 10 år´s rum just nu.  Det är lacka naglarna som gäller då hon har kompisar på besök, de lackar, pyntar, gör fina mönster och en riktigt kul grej är att J oftast gör päls på sina naglar (ett hårigt pälsigt pulver hon köpt för länge sen) och igår fick jag höra på radion att det var den nya stora trendenNew York Fashion Week: att ha håriga naglar. Så ja, lilla J har koll! 😉

Nej men om jag kanske skulle gå upp och städa till J´s sminkbord nu?!  (det kliar i fingrarna) men nej, jag ska äta frukost och sen har jag en lång to-do-list. Och ja, jag fick igång tvättmaskinen igår! tricket dra ur kontakten funkade. Hallelujah!

Nu kör vi onsdag girls! och jag önskar dig den allra, allra bästa dagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “FRÅN BARNRUM TILL TWEENROOM.”

  1. Katrin Lindenhall says:

    Du kan verkligen förgylla dagen med dina fina ord, jag tillängnar dem till min älskade man som “skött om” mig i snart 8 v efter op och till min son. Så snygg ljusstake såg på Mats Carlssos blogg att den prydde deras bord. Synd eller tur!!!! Att man bor en bit från butiken, var där i somras så mycket fint. Tulpaner/sol kan det bli bättre. Hoppas du får hem din kära ikväll och att ni får en mysig kväll. Det är ju “lill-lördag” så lite bubbels!!!!.Du verkar vara en så okomplicerad person med så mycket att ge. Hoppas du har fina vänner som uppskattar och tar hand om vänskapen. Kram Katrin

  2. Katrin Lindenhall says:

    Läste för fort han kom ju hem igår men ändå en anledning till”lill-lördag”. Så tokigt det blev!!! Ha det så gott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *