Johannas nya vagn.

Allmänt


Jag är SÅ glad i vår nya Urban Jungle.

Som ni vet så har Johanna åkt runt  i en Bugaboo sedan hon föddes men sedan hon började på dagis igen i augusti så har jag haft lust på en ny vagn. Orsaken är att Johanna helt enkelt blivit stor för Buggisen, jag har känt att jag nästan fått klämma ner henne i vagnen… 

Så – igår shoppade vi ÄNTLIGEN en ny fin vagn och det blev min favorit: Urban Jungle ! 🙂  Den här vagnen känns rymlig, skön att trille (tack vare de stora hjulen) och Johanna sitter bekvämare än i Buggisen nu då hon blivit så stor MEN – jag har älskat Bugaboon hela vägen ! Det är en fantastik vagn det också och jag skulle inte valt någon annan om jag fick barn idag 🙂

  
Vi köpte vagnen på BarnasHus på CC-Vest hos vår favoit selger Anette. Hos henne köpte vi ägen Bugaboon och vi litar fullt på henne när det gäller val av vagn etc. Bilden i mitten och den till höger är från då Bamsen fick provåka vagnen på Sandvika Storcenter.
 
Urban Jungle har gjort om sin design på denna nya modell + sin loggo och jag tycker personligen att den förra loggon var mycket snyggare / coolare än denna nya … Men nu är det ju funktionaliteten som är viktigast så jag ska inte  hänga upp mig på en grön liten loggo 😉

Jag riktigt längtar till ska ut på tur mot dagis imorgon med den nya vagnen ! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Johannas nya vagn.”

 1. Supersnygg vagn men jag kan hålla med dig om nya loggan, den förra var såå mycket snyggare!

  Ha en mysig söndagskväll! Kraam /Katta

 2. Anonymous says:

  Min dotter åker också Urban Jungle och jag bara älskar vagnen. Alla vagnar jag testkört efter jag köpte UJ har känts tunga och otympliga.

  Har haft min urban lite över ett år och är bara såå nöjd. Själv har jag 07 gillar inte heller den nya loggon på 08:an.

  Och visst är den rymlig jag kör en 2,5 åring i overall och ändå får jag plats med ett mysigt fårskinn utan att det blir trångt!

 3. Lissan says:

  UJ är favorit hos oss oxå, tycker både mami å papi och vår dotter Olivia! =)

 4. Emma says:

  Hoppas ni blir nöjda! Vi är supernöjda med vår… Kram

 5. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för era kommentarer ! 🙂 Jätte kul att få positiv feedback på vagnen 🙂

  Jag önskar er alla en underbar vecka. Kram på er ! 🙂

 6. Karoline says:

  Denna vagn köpte jag 04 till min Liam, super nöjd, sen fick det bli en Bugga så där nöjd, sen kom tvåan då blev det dubbel UJ ännu mer nöjd.

  Denna vagn är bäst, den känns verkligen gedigen, jämfört med andra trendvagnar.

  Bra val.

 7. My Josephine says:

  aaaawe så gulliga bilder 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *