Johannas premiär klipp!

Allmänt

168397-2211
Johanna sitter redo för sitt klipp hos frisören för första gången i sitt liv 🙂 Men – hon känner sig hemma i lokalerna för hon har varit med mig dit  ca: var 6:e vecka sedan hon var 2 veckor gammal 😉

Phuket kl. 23.30.

Sådärja, nu är jag mätt & glad och sitter och mumsar på "m&m´s" till dessert. Gud vad det är GOTT med m&m´s! Här nere fungerar de som utmärkt substitut för Kinasnacks 😉

Jag har suttit och surfat lite efter maten med hopp om att hitta bilder på dagens möbelshopping för jag har tyvärr ingen fungerade kamera ännu 🙁 men jag lyckades inte hitta så många bilder så ni får vänta och se till vi har fått leveransen + jag har shoppat kamera 😉 (MÅSTE få tid till det imorgon!).

Kom på att jag inte visat er bilder från Johannas premiär klipp! Hon var till min frisör Trond dagen före vi reste och det klippet behövde hon verkligen för plötsligt har hon fått "frisyr"! innan var det liksom bara hår som hängde… Och det som var så kul var att hon såg ut att tycka att det var på tiden! 😉 för hon satt bara där som en ängel och såg ut att mysa heeeela tiden han klippte 🙂


Trond klipper och Johanna myser..

Nej, nu ska jag berätta om dagen! 🙂 så – dags för nytt inlägg!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Johannas premiär klipp!”

 1. Angel says:

  Va gullig hon är.

 2. Anna says:

  Vilken sötnos! vad fin hon blir 🙂

 3. Madeleine says:

  Vad söt hon är lilla tjejen:)

 4. AnnaStina says:

  Tack söta ni för era fina kommentarer! 🙂 Kram!

 5. Stina says:

  Wow, kan hon sitta still…mitt lilla monster skulle riva hela stället.; ) Om jag ska lyckas sätta upp Frejas långa lugg får jag passa på medans hon äter.: )

 6. svea says:

  åh, vad himla mysigt 🙂 söt är hon

 7. Madeleine Gbg says:

  Så söt! Tror Johanna ligger lite före när det gäller hårväxt, E har liksom inte så mycket som jag kan klippa! Hon ser ut att trivas i frisörstolen!

 8. emma says:

  gulligt att hon får klippa sig. det är få som tar med sina barn i den åldern och klipper dem på en salong. första gången brukar oftast vara vid 3 års åldern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *