Johannas rosa jul..

Allmänt

168397-2017
Ett tips är att sätta vitt silkespapper i den korg / hink ni ställer julgranen i så ser det ut som snö…  På skyltdockan hänger den klänning hjärtat ska ha på sig till helgen & på festen i Stockholm. Kappan blir perfekt att ha på vägen till / från festen 🙂

Jag & Johanna har julpyntat lite inne i hennes rum idag och bl.a. så har jag ställt in en hennes söta gran 🙂 Men – jag inser så klart att jag måste ta bort de stora vackra rosa kulorna för de var självklart dom hon gick fram och drog i DIREKT 😉 Det är något magiskt med det där… hon dras till de "farliga" sakerna som en magnet… 😉

Jag shoppade allt pynt som hänger i hennes gran till den gran jag hade i min "Carrie lägenhet" så jag är glad att jag får användning för det nu igen 🙂 (där hade jag rosa jul.). Ni får se fler bilder från Johannas rum då jag pyntat klart, tror tex att den lilla granen ska få belysning i sig också så den blir ännu finare 🙂

Nu sover hjärtat sin "nap" och då ska jag som vanligt passa på att fixa lite här hemma.. och kanske rulla håret? Om jag gidder… 🙂

P.S gidder = norska = orkar / ids.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Johannas rosa jul..”

 1. Sanna N says:

  …det var det sötaste jag sett…vilken söt gran i rosa….en fråga torktumlar du dina Lexington sängkläder eller hänger du dem i torkskåpet…Ha en toppendag, här snöar det i Gävle

 2. Morrfan says:

  En fråga bara: har Johanna ALLTID rosa kläder? Undrar bara.

 3. Hilde says:

  Det var virkelig lekkert med rosa kuler! Vet ikke om jeg hadde fått lov å hatt det i stua her altså, men superfint på et barnerom.

  Hvor er kåpen fra, og kjolen…nysgjerring:-)
  Jentene her har kåper fra Mayoral, og det er veldig fint når man er pyntet å ha på kåpe:-)

 4. AnnaStina says:

  Sanna N*
  Tack snälla du! 🙂 Ja, jag torktumlar alltid alla Lexington sängkläder 🙂 (vi har inget torkskåp) Önskar dig en riktigt härlig dag! Ett snöigt Gävle låter mysigt! 🙂 Kram! 🙂
  Morrfan-
  Ja men självklart har hon det! 🙂 Rosa, vitt & offwhite med lite bruna inslag är hela hennes garderob 🙂 Men jag shoppade faktiskt en RÖD klänning till jul igår.. får se om vi behåller den eller om vi kör på rosa?! 🙂
  Hilde-
  Jag körde rosa kuler när jag var singel girl. Här hemma har vi klassiskt rött / vitt / silver i stua 🙂 Kåpen är faktiskt från Zara. Det är det enda plagg Johanna har därifrån 🙂 Vi ska inviga den när vi reser till Stockholm nästa helg. Det är SÅ fint med kåper på små prinsessor! Önskar dig en flott dag! Och du, jag var föresten innom “Tante Pose” förra helgen och såg att R.L jackan hängde där 😉 Önskar dig en flott dag! Kram! 🙂

 5. Hayley says:

  Vad fint!! 😀

  //hayley

 6. Anna says:

  Hej .
  Vilken underbar inredningsstil du har 🙂
  Önskar jag kunde ha den samma i vårt lilla radhus, men tyvärr 🙁
  Hur får du julgranete att stå stadigt i zink hinken ??
  Jätte tacksam för svar.
  Ha det underbart bra på allt ni har framför er.
  Anna

 7. Sanna N says:

  Jag tycker inte om att blanda färger på mina barn kör mest Rosa, rött o vitt på flickan o pojken blått o svart o vitt…stilrent mer liksom… Johanna är ju en rosa liten tjej….så gulligt…

 8. Pethra says:

  Vilken underbart fin kappa Johanna har!

 9. AnnaStina says:

  Hayley-
  Tack! 🙂
  Anna-
  Tack så jätte mycket! 🙂 Blir glad när jag läser att du gillar min stil! 🙂 Den lilla granen står på en egen “fot” i trä och den rymms i zink hinken 🙂 Men ett tips är annars att du stöttar upp med massor med tidningspapper som du pressar ner 🙂 Önskar dig en mysig kväll! Kram 🙂
  Sanna N-
  Ja, Johanna är en super rosa tjej! 🙂 Och jag håller med dig, mest stilrent att hålla sig till några få färger. Det skapar dessutom en garderob som man kan mixa & matcha. Kram! 🙂
  Pethra-
  tack så mycket! 🙂 Den ska invigas nästa fredag! 🙂

 10. Så prinsessigt och underbart! Om jag får en dotter en dag vill jag ge henne ett sånt rum. Är hennes favoritfärg rosa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *