JOHANNAS RUM.

Allmänt Johannas rum.

Happy news: jag får snart in Maileg i min butik! (ni vet de där kaninerna som sitter på sängen).

Igår hade jag en riktig fixardag. Inte nog med att jag fick beställt julkort, jag fick dessutom ä.n.t.l.i.g.e.n. bytt ut de hemska mörkblå (!) gardinerna som hängt på J´s rum sedan vi flyttade in + att jag fick hängt upp hennes sänghimmel igen och oj! så glad hon blev över det! Hon tyckte att det blev sååå mysigt !  och plötsligt sa hon “mamma, kan du inte hänga upp ljusslingan med muffins runt den?” och vilken fantastisk idé det var ! Blev ju hur fint som helst ! 🙂

Ledingen till ljusslingan är så lång att den räcker helt ner till stick-kontakten vid golvet.  Och den finns föresten bara i denna färgsättningen, med varannan rosa, varannan blå cupcake. 

Det märks föresten att J börjar bli stor för hon ville absolut att jag skulle ta bort hennes FINA rosa kök från rummet. “Mamma, du vill bara att det ska vara kvar för att DU tycker att det ser fint ut, men det är är ju mitt rum, och det är till mindre barn”.    Ehhh, ja, så kan vi väl säga att det är och ja, ut åkte det 😉 Och vet ni vad hon gjorde sen?  Detta:

Hon tecknade upp hur hennes rum ska se ut.  Denna teckning ska absolut sparas.

Hade precis ett långt härligt samtal med min bästis.  Lycka !  på en måndag.

Kategori: Allmänt, Johannas rum. | 18 Comments

18 responses to “JOHANNAS RUM.”

 1. Elin says:

  Så morsomt at hun begynner å bestemme selv! 🙂 Du får selge kjøkkenet til en av oss med mindre jenter! Ha en super dag!

  • gizmolina says:

   I know ! Hon är väldigt bestämd 😉 Alltså nu älskar jag ju, precis som t.o.m. J själv sa, det där köket…. så nej, det klarar jag nog inte att sälja, inte ännu i alla fall 😉 Happy måndag ! Kram !

   • Elin says:

    Ha, det er nok lurt å vente litt med å selge det i alle fall. Kan jo hende hun vil ha det tilbake om en stund. Og i mellomtiden får du bake og koke i det 😉
    Klem!

 2. Helt ljuuuvlig ljusslinga!! Jag gjorde alltid skisser på ommöbleringar när jag var liten. Tyvärr sparade jag inte. Hade ju varit lite festligt att se nu :).

  KRAM <3

 3. Cessan says:

  Underbar sänghimmel!! Mysigt med ljusslingan!! Johanna hon kan 🙂

  Det känns lite i mammahjärtat när man inser att de blivit så stora och vill plocka bort vissa leksaker… Tiden går ju bara så fort! ❤

 4. Emõke says:

  Så mysigt!! 🙂

  Ha det fint!

 5. Mia says:

  Får man köpa det fina köket av dig?? Är väldigt intresserad till mina döttrar.
  Tack!
  Med vänlig hälsning, Mia

 6. Josefin says:

  Ååh, så kul å se litt mer interiør fra dere!
  Vil se mer mer mer mer mer mer og litt til 😉

 7. Mikaela says:

  Å sötaste Johanna. Klart hon inspireras av sin mamma. Jag gör ju det. O Johannas rum har alltid varit en dröm. Som jag delvis kopierat ideèr både till min son (!) och dotter. Har letat många ggr i kategorierna efter inredningstips här. Kramar Mikaela med Liam och Filippa!

  Denna Veckan Kan Ni Vinna Rosetter, Hårband och Hårsnoddar från Lollipop
  http://hemmapavarangataistan.blogg.se/2012/november/tavlamedlollipop-2.html

 8. Christina Modén says:

  Ser ju fint ut undrar dock om det inte är brandfarligt?

 9. Åhhh vart hittar man en sådan ljus slinga Anna Stina? min små sjuka Joy sitter vid sidan av & bara ROOOOPAR UT -Mamma en sådan vill jag ha på min sänghimmel (hon har likadan som Johanna fast rosa)

  & du vännen, det är bara att inse att dom börjar bli stora. Min Joy har också börjat mobilisera mig med vad som är “Bebis saker” som hon kallar det 😛
  Jag måste säga att jag tycker det är lite heavy att rensa, men har lovat att vi skall göra det före 7 årsdagen i Januari….

  Underbara arket med möblering. Dom är så härliga !!! Här får jag skriva wish lists….. I flerta!!! *Oh my*

  Puss & ha en fin dag

  • gizmolina says:

   Jag säljer ljusslingan i min butik ! så nu får du snart ta en Oslo tur darling ! 😉 För det är väl klart att din skatt ska ha en sån ! Och ja, visst är de bestämda på hur de vill ha saker de små… lite sött… Johanna har också fått ihop världens längsta önskelista. Haha. Crazy ! Önskar dig en magisk dag fylld av lycka !!! Puss & Kram !

 10. Anita says:

  Jättefint blev det med slingan, så söt. Roligt när de blir större och kommer på att vissa saker är för mindre barn. 😉 Ha en bra onsdag!

 11. Veronica Frostborn says:

  Dina inrednings bilder är alltid lika inspirerande 🙂

  Vart hittar man vimpeln som skymtar fram på översta bilden?
  Ha en toppen dag. Kramar i massor

 12. Ewelina says:

  Hej Anna-Stina
  Bara älskar ljusslingan!
  Hur mycket kostar den??=)
  Och kan du skicka i så fall?=)
  Kram

 13. Sabina says:

  Hej!!

  Fiiiint!
  Vi är på jakt på ny och större säng till vår dotter!
  Vad har J för någon? “Vanlig” säng med ben utan sänggavel!?
  Ser super mysigt ut!
  K Sabina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *