JOHANNAS RUM.

Allmänt

Det är 2 fantastiskt vackra fönster i rummet och underbar utsikt mot slottsparken och egentligen var planen att vi skulle byta rum med varandra så att detta skulle bli vårt sovrum men nej, vi droppar det.  Prinsessan måste ju få ha prinsesserummet 😉 

Här är en liten sneak-peak av Johannas rum. Det är “under construction” för vi väntar ny säng (ni vet den där våningssängen som J önskat sig hur länge som helst) + att jag ska fixa en riktigt bra pysselbänk / ett skrivbord till henne längst den väggen där liljorna tittar fram där hon och hennes kompisar ska kunna sitta och klistra, limma, lacka naglarna, göra läxor etc.  Också ska taklampan bort. Hon påpekade det senast igår (she hate it, för barnslig säger hon)... för där ska så klart discokulan hänga! så mama måste låna den h.ö.g.a. stegen av grannen för att fixa saken. Det är nämligen grym takhöjd här i Casa Gizmolina.

Tror föresten att jag ska ta och fixa det nu, så att den är på plats då hon kommer hem från sin sleepover. Lika bra att bli färdig med det och det passar fint att göra det nu då jIG stack iväg och hämtade thai take-away (vi droppade  att gå ut och äta, har mer lust att hänga på vår härliga terrasse här hemma).

Så vem vet – det kanske blir disco inne på J´s rum i kväll?  😉

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “JOHANNAS RUM.”

 1. Hanna says:

  Härligt rum! Du har så bra smak, eller är det Johanna som har bra smak här 😉 Jag älskar speciellt den lilla torson med tutukjolen. Så fin!

  • gizmolina says:

   Ha ha, det är nog men mix av oss båda! 😉 så – tack! och ja, visst är den tutukjolen amazing ! Happy onsdag! Kram!

 2. Solveig says:

  Helt herlig rom! Du er jammen flink! Jeg kunne lett ha flyttet inn der selv .haha:-)

  • gizmolina says:

   Miljoner tack! 🙂 hennes rum är mitt absoluta favorit rum här i Casa Gizmolina så jag hade gärna flyttat in där jag också 😉 Njut din onsdag! Klem!

 3. Titti says:

  Vilka underbara fönster…..härligt med takhöjd!
  Ikväll blir det champagne m.m. en väninna kommer på middag…..kan nog börja med att sitta ute.
  Ljuvligt väder.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Åhhh så härligt med champagne! Hoppas kvällen blev magisk och jag önskar dig en strålande dag!!! och ja, fönstren + takhöjden är fantastisk här. Kram! 🙂

 4. Josefine says:

  Superfint! Vart kan man hitta en så fin sänghimmel? Letar till min lilla sessa

  • gizmolina says:

   Jag shoppade sänghimmeln för flera år sedan och har helt tappat namnet på leverantören tyvärr…. men – jag vet att de sålt denna style hos http://www.systerlycklig.se så check där ! Shoppade Johannas i en barnbutik ute i Stabekk men jag har t.o.m. glömt vad butiken heter. Hjälp – lite trött idag tror jag.. 😉 Kryssar fingrarna för att du får tag i den för den är den finaste ! Kram!

 5. Eva says:

  Kjempefint! Vi har også veldig høyt under taket (3,6m) og en høy nok stige er et must! Ha en flott lørdagskveld 🙂

 6. Sofie says:

  Jättefint! Vi har också högt till tak, drygt 3.50….Skitsvårt o hitta gardiner som är tillräckligt långa 🙁 Men vill inte byta lägenhet 🙂

  • gizmolina says:

   Ja, det där med gardiner är verkligen inte lätt…. därför älskar jag hissgardiner. De funkar alltid ! 🙂 också har jag hittat några riktigt långa hos Hemtex (de som är på Johannas rum), men utvalet blir som sagt inte alls lika stort… och dyrt att sy upp… Men – hellre högt i tak och inga gardiner än lågt i tak och fina gardiner ! 😉 Tihi. Kram!

 7. M says:

  Vilka underbara fönster! Men jag förstår Johanna att hon istället vill ha en discolampa! 😉

  • gizmolina says:

   Eller hur? den där barnsliga lampan försvann samma dag och nu hänger en glittrig discokula där. Blev super ! 🙂 Happy onsdag! Kram.

 8. Petra says:

  Vilket underbart rum och så stooort dessutom:)
  Klart barnen ska ha det bästa;)otroligt fint md dessa fönster och högt i tak.kram

  • gizmolina says:

   Tusen tack! 🙂 Ja, hon har som sagt fått största rummet….är man prinsessa så är man 😉 Önskar dig en magisk onsdag fylld av lyckliga stunder! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *