Johannas stora framsteg!

Allmänt

168397-1494
Idag gick Johanna för första gången helt själv hur mycket & länge som helst med sin "gåstol". Lyckligare än så här har vi aldrig sett henne! 🙂 Hon skrattade lika mycket som på bilden heeeela tiden och det var underbart att se!

Nu är klockan "mitt i natten igen" eftersom jag, precis som jag misstänkte, somnade i fotöljen framför tvn med blader i knä.. Alltså det där "Toys R us" besöket blev energi krävande för oss alla 3 😉

Idag på förmiddagen hände något "stort" i Johannas liv!

Då gick hon plötsligt fram till sin "gåstol" (som vi lånat av Josefine & Elian (finns på T.R.U!) ) och satte igång att gå med den HELT SJÄLV UTAN HJÄLP! Det har hon aldrig gjort förut så detta var en "stor" sak både i hennes och mitt och JIGs liv idag. Jag höll lite i själva "stolen" i början (av gammal vana…) men hon "slog bort" min hand med sin – så det var en tydlig signal om att hon klarar sig själv nu! 🙂

Johanna gick och gick och gick och gick och hon skrattade så högt av glädje att jag blev helt varm i mitt mammahjärta. Jag kan nog faktiskt inte minnas när jag senast såg henne SÅ lycklig, för hon var så lycklig att det bara lyste om henne! Ni ser ju på bilden – hela hon skrattar! 🙂

Ibland ramlade hon för då hann hon inte riktigt med själva "stolen" men hon skrattade bara, reste sig upp, och fortsatte att gå. Jag och JIG assisterade henne när väggen tog emot, då snurrade vi stolen också gick hon iväg igen till det tog emot igen, då snurrade vi stolen igen och så där höll vi på så jag blev helt svettig till slut för hon gick verkigen typ 50 gånger fram & tillbaka.

Detta stora framsteg var dagens totala LYCKA!!!! och jag inser att det nog inte dröjer länge förren hon vågar sig på sina första egna steg nu.. Oavsett så var det här ett steg i rätt riktning! Jag är SÅ stolt över min prinsessa idag! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Johannas stora framsteg!”

 1. Angel says:

  urgulligt,hon är ju så söt och vilket leende sen. Ren lycka =)

 2. josefine says:

  Go Johanna!!!!
  Så kul!

 3. Linn M says:

  vad kul för dig Johanna, kämpa på, snart går du helt själv 🙂 Vilken lycka, förstår att ni är stolta över er prinsessa. Ha en fortsatt bra dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *