Jul i sovrummet.

Julen 2008 hos oss.


Krans från SIA, hjärtat i kransen från Surfraco, hyllan kommer från butiken Shabby på Frogner, XMAS bokstäverna kommer från nettbutiken nordljus, julflickan från SIA, ljuslyktorna kommer jag ej ihåg leverantör på (sålde dem i min butik),  ramen från Ikea, stort rött hjärta från Lexington och silverhjärtan sålde jag i min butik, tror de är från Whalter & Co..

Nu börjar mitt pysslande att ta form inne på sovrummet men jag är inte helt klar ännu… fast å andra sidan så blir jag aldrig helt klar med pyssel för jag älskar att flytta runt på pynt och ändra om.

Men så här ser det i alla fall ut på väggen bakom vår säng just nu och det känns riktigt mysigt 🙂 och ni ska självklart få se bild på hela rummet en dag då det är klart.

 
Jag har på mig tunika från Zara och ett av mina favoritsmycken med prinsesskrona som jag fått av JIG. XMAS bokstäverna från Nordlys är jag jätte nöjd med . Super fina !

Johanna är riktigt dålig idag.. tråkigt… ska gå och mysa med henne nu.

P.S missa inte TÄVLINGEN där du bl.a. kan vinna dessa fina XMAS bokstäver ! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Julen 2008 hos oss. | 21 Comments

21 responses to “Jul i sovrummet.”

 1. I.J says:

  Vad fint det blev 😉 Haha jag och inredning kan tyvärr inte gå hand i hand..

 2. Anonymous says:

  gud vad gulligt! :')

 3. Åh jag måste skaffa sånna bokstäver, tänker på det varje gång jag ser dina.

  Både friends, johanna och nu dessa=)

 4. Emma says:

  Ditt hem verkar fantastiskt!

 5. AnnaStina / Gizmolinas says:

  I.J-

  Sno tips & idéer från oss andra så är jag helt övertygad om du att du får det till ! Lycka till! Kram 🙂

  Felicia-

  Klart du måste skaffa sånna här fina bokstäver ! de är super fin dekoratio i hemmet och du kan ju skriva precis vad du vill, tex HAPPY, HOPE, HOME, LOVE… 🙂 Kram ! 🙂

  Emma-

  Tusen tack ! Kram 🙂

 6. Alinde says:

  Fint, alltihopa! Är tunikan ganska ny, från i år?? Och har du månne sett ifall de lappade jeansen från Zara finns kvar i butik??

 7. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Alinde-

  Tusen tack ! 🙂 Tunikan köpte jag på Zara i Phuket (Thailand) i våras. De lappade jeansen såg jag på Zara häromdagen så de finns nog kvar ! 🙂 Happy shopping ! Kram 🙂

 8. annika says:

  Jättefint alltihop!! Har också ett Merry christmas hjärta från Lexington över sängen, haha Hoppas du njuter av helgen kram kram 🙂

 9. AnnaStina / Gizmolinas says:

  annika-

  Tack snälla ! 🙂 Kul att du också har ett fint Lexington hjärta som förgyller sovrummet. Önskar dig en underbar 2:a advent! Kram! 🙂

 10. Johanna says:

  Hej! Måste bara få säga att du har en underbar blogg och ett underbart hem. Kollar i inredningstidningar i princip varje dag, men ditt hem är det första som jag känner att jag med glädje skulle flytta in i utan att ändra om en enda pinal, förutom att jag gärna skulle ha 2 barnrum till 🙂 Måste gå och köpa rödvitrutiga Lexington påslakan och bädda med i jul. Hoppas ni får en riktigt härlig Thailandsresa!

 11. good quality post thanks

 12. chat says:

  good quality post thanks

 13. I would like to many thanks for the work you have made in writing this blog post. I am hoping the same most effective work from you in the future as well. I loved your style I will register for your feed please keep posting!

 14. Ohh very much thanks admin

 15. knight pvp says:

  Hi, i must say fantastic website you have, i stumbled across it in Google. Does you get much traffic? Take a look at my blog turk ko.

 16. main page says:

  I enjoy exactly what you have achieved here. I like the piece where you point out you do this to help give back but I would guess by all the remarks that this approach is working for you as well.

 17. what is love then, cheap proscar, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]cheap proscar[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription cheap proscar, :-(((,

 18. cykonjpgns says:

  NHtQpt llartkkjtrbl, [url=http://qpdwlhzxurka.com/]qpdwlhzxurka[/url], [link=http://mabolopizlpz.com/]mabolopizlpz[/link], http://tmuqhkdzdehd.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *