Jul i vardagsrummet!

Allmänt

168397-2033
Här sitter Johanna och leker med min mobil strax före sitt kvällsbad.

Idag blev jag nästan klar med julpyntandet i vardagsrummet! 🙂

Det enda som kvarstår är julgranen och imorgon tror jag den åker ner från vinden för jag kan nog inte låta bli trots att vi snart reser för jag vill så gärna se glädjen i Johannas ögon då jag tänder alla ljusen i granen 🙂

Mitt hjärta somnade rekord tidigt i kväll så nu har jag hela kvällen framför mig = lyx! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Jul i vardagsrummet!”

  1. nilla says:

    Hej! Gillar din blogg och undrar var du har köpt den fina kransen?

  2. AnnaStina says:

    Tack snälla du! 🙂 Den fina kransen har jag köpt i min egen butik “Gizmo & Co” som jag tyvärr inte har längre. Men den kommer från Sia så du kan säkert hitta den i någon interiörbutik som säljer det märket. Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *