Jul på köksbordet + nytt blad!

Allmänt

168397-2006
Löparen kommer från "Himla", ljusstakarna från "Walther & Co" (jag sålde både och i min butik…) och senaste nr av norska "Foreldre & Barn".

Nu dricker jag världens godaste julmust (Apotekarnes) och mumsar på hjärtformade pepparkakor och fick sån julstämning att jag var tvungen att fota den här bilden och visa er att nu har även köksbordet blivit julfint! 🙂

Det ska inte så mycket till för att pynta ett bord… Mina tips är: En jul-löpare, några ljusstakar i "julstil" och en korg med pepparkakor (Bruka har de finaste korgarna!)…!  🙂 Och till helgen så åker ju så klart adventsljusstaken fram på köksbordet för den har alltid "hedersplatsen" varje år = mitt på bordet med grön mossa och vita ljus. Visar då den är på plats! 🙂

Jag fick nya "Foreldre & Barn"  i brevlådan igår och det var den finaste 1:a sida jag sett på länge! hur stämningsfull som helst! Egentligen är jag inte så glad i detta blad men det här numret var det bästa hittills för det är bl.a. en underbar reportage om ett "rosatjejrum" som inspirerar!

P.S jag missade att få med pepparkakskorgen på bilden.. hade den vid pc´n.. 😉

Kategori: Allmänt | 26 Comments

26 responses to “Jul på köksbordet + nytt blad!”

 1. Linn M says:

  dessa ljusstakar är så fina, stod och höll i en härom dagen och har ångrat att jag inte köpte den. Måste nog till affären. Tack än en gång för att du delar med dig av ditt liv och dina tips 🙂 kram

 2. Hilde says:

  Fint julebord! Blir nesten stresset av å se hvordan du pynter til jul jeg, men klarer å vente litt til:-)

  Og hvordan i all verden rekker du å lese alle disse bladene lurer jeg på…rekker såvidt å lese Foreldre&Barn jeg:-) Som forøvrig er det eneste jeg leser fast…rekker over min datters Elle, Cosmo osv innimellom:-)

 3. Hayley says:

  Hej. Läst din blogg ett par dagar nu. Måste bara säga att den är så mysig att läsa. och dina bilder på det lilla trollet (din dotter) får än bara att smälta.

 4. Jag vill oxå ha julpyntat hemma:( Vi flyttar om 3 veckor så det känns lite onödigt att göra det nu.

 5. caroline says:

  åh vad julmysigt! jag ska också försöka hitta såna där fina ljusstakar.

 6. Annica says:

  Måste bara höra med dig: Hur länge ska ni vara i Thailand och tänkte du blogga fast du är borta ? För du menar väl inte att vi ska få klara oss utan dig så länge för det kommer inte att funka !!! hi hi
  KRAM

 7. AnnaStina says:

  Linn M-
  Jag tycker absolut att du ska shoppa ljusstakarna! Dom är underbara! :)Och tack snälla för fina ord om min blogg! Kram! 🙂
  Hilde-
  Haha, stressad ska du verkligen inte bli! Bara jag som kör på så att jag hinner njuta julen före vi reser 🙂 Jag älskar blader och finner massa inspiration i dem så jag prioriterar dem då jag får stunder över 🙂 Kram! 🙂
  Hayley-
  Välkommen till min blogg! 🙂 och tack för fina ord, de gör mig glad! 🙂 Kram! 🙂
  Isabellas pappa-
  Egentligen är det totalt onödigt för mig också att pynta för vi reser om 2 veckor men, men.. 😉
  caroline-
  Tack! 🙂 Hoppas du hittar dom! Kram! 🙂
  Annica-
  Haha 🙂 jag kommer självklart att blogga som vanligt från Thailand! 🙂 och det ser jag verkligen fram emot! 🙂 Vi vet inte helt hur länge vi blir där? Allt från 3-6 månader. vi kommer att ta en dag i taget också får vi se.. 🙂
  Önskar dig en mysig kväll! Kram ! 🙂

 8. msn yukle says:

  Ohh very much thanks admin

 9. sohbet says:

  Ohh very much thanks admin

 10. I was very pleased to find this website.I wanted to thank you so much for this fantastic read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you saved as a favorite to check out new stuff you post.

 11. film izle says:

  Ohh very much thanks admin

 12. I enjoy reading this nice page! Check new interesting information regarding Property in egypt and Egypt real estate Thanks!

 13. izle says:

  Ohh very much thanks admin

 14. bogaz turu says:

  Ohh very much thanks admin

 15. Great! Thanks for post

 16. webpage says:

  Hi, I just hopped across to your website by way of Stumbleupon. Not necessarily anything I would normally read, but I liked your opinions anyways. Thanks for producing some thing worth reading.

 17. i cant eliebe this, meridia, [url=”http://meridia.groupsite.com”]meridia[/url], http://meridia.groupsite.com meridia, 375,

 18. fhvayoybua says:

  G6WMgn rkzigpnyhdcq, [url=http://eaiywgjpcqti.com/]eaiywgjpcqti[/url], [link=http://pipcymbduvbj.com/]pipcymbduvbj[/link], http://sxwgpkkrojkw.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *