JULEN 2021 HAR FLYTTAT IN !

Mina kära bästa bloggvänner! 

Åh som jag saknar er då jag inte bloggar! Livet efter att pappa gick bort är ett nytt liv att vänja sig till och jag har känt att jag behövt tiden till mig själv, till att samla tankarna och till att “bara vara” den tid jag har haft över…  Så – därför har det tyvärr varit tyst här på bloggen…  Jag är väldigt ledsen över det men att förlora sin pappa är verkligen en omtumlande känslomässig resa. Och igår var det farsdag och jag försökte att inte tänka så mycket på det så jag höll därför på att helt missa att skicka kärlek och tacksamhet till min älskade JIG. Johannas “super dad”. Han var på guttetur i helgen så vi får ta igen att fira honom då vi ses i Oslo för ja, vi girls ska snart resa dit och som vi längtar !

Och idag  måndag och 1:a advent närmar sig med stormsteg och jag har nog aldrig varit mer pepp på julen för efter allt tråkigt som hänt så känns det som att den här julen verkligen ska maxas. Jag vill TOK njuta och ha det så där super mysigt omkring mig och 100% feelgood feeling in i minsta vrå här hemma och det börjar redan att känna så för 3 granar har redan åkt upp, tillsammans med stjärnor i fönstren,  och det känns bara helt magiskt! Det var som Johanna sa häromdagen: att varje dag känns som helg! tack vare att mysfaktorn ökade med typ 450% då julen åkte fram! Loooove it!!!  🙂

Jag såg en kommentar om att jag är dålig på att visa före & efter bilder på saker som jag skriver att jag gör. Så – ska försöka bli bättre på det! och jag startar med mitt hår.  Så här såg jag ut fredag morgon med tidernas absolut fulaste och värsta utväxt EVER. Alltså det finns få saker som får mig att känna mig så ofräsch som mörk utväxt…  men den senaste tiden har jag haft viktigare saker att tänka på…   Därför var det ren MAGI att… 

… gå till bästa Oliva på Annelis Hårdesign i fredags och fixa saken! Så 3,5 timmar senare såg jag plötsligt ut så här!  Vi lyfte dessutom mina Hair Talk så tyvärr blev håret lite kortare. Det är enda nackdelen som jag ser det med Hair Talk, att håret blir kortare under tiden man använder de. Med mina Great Lengths så var det precis tvärtom: då blev håret längre ju längre de satt i…  Men hur som helst: min extremt fula utväxt blev borta och jag fick en fräsch styling som gör att jag inte behöver tänka på hårfix på en hel vecka.  Det är bästa lyxen! 

It’s beginning to look a lot like christmas…!  Alltså det är en sååå super härlig känsla här hemma nu då granarna, pynt och stjärnor kommit upp.  So far har jag tagit upp 3 granar, men – vi väntar med att dekorera de med pynt till närmare jul. Nu står de bara där som “växter” med ljus i och sprider underbara julkänslor. 

 

Har du också börjat att ta fram julen hemma hos dig? Eller väntar du?  Och du, hur kul är det inte att Bachelorette kickar igång i kväll?!  Efter tidernas bästa Bachelor säsong (men alltså hur trist att det inte höll mellan Simon & Elvira?) så är vi girls super pepp på att följa Julias kärleksresa! som jag – mellan oss –  tror slutar med att hon är ihop med Bingo Rimér igen…  vi får väl se…

Nu fångar vi den här veckan och fyller den med positiv energi ! 🙂

Önskar dig en riktigt FIN måndag!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

52
Kategori: Allmänt, Julen 2021 | 9 Comments

9 responses to “JULEN 2021 HAR FLYTTAT IN !”

 1. Maria says:

  Så härligt! Jag satte ut alla slingor i träden i trädgården i helgen och kommande helg blir det stjärnor och ljusstakar. Tomtar får dock vänta ytterligare någon vecka in i december sen. Tycker december går så oerhört fort så det är lika bra att köra på och köra hårt så snart man kan om man tycker om det och jag ÄLSKAR det!

  Läser din blogg med lite extra glädje då jag ev har en liten livsförändring på gång som kommer att ta mig till Norge för arbete någon vecka då och då framöver, närmare bestämt Oslo. Gläder mig SÅ till det. Älskar Norge och älskar att få chans att komama dit för arbete men ändå ha min bas här. Sen får vi väl se vad framtiden ger, jag är öppen för det mesta. 🙂

  Kramar från Skåne

 2. Elin says:

  Vi tar fram noe julepynt til første søndag i advent. Pynter juletreet og tar fram resten av pynten ca 1 uke før julaften. I år blir vi hjemme både jul og nyttår, har ellers pleid å reise til utlandet fra ca 27/12 til over nyttår. Men både sist jul og iår blir det hjemmekos og da er det ekstra koselig med mye pynt.

 3. Iris says:

  Har alltid pleid å pynte til jul etter bursdagen min i slutten av november, men i år blir det iløpet av denne uka!
  Perfekt at du kom tilbake på bloggen nå, da fikk jeg noe å lese på fra sykehussenga!
  Ha en finfin dag!

 4. Lena says:

  Härligt med allt pynt, det lyser upp. Var försiktiga om ni skall resa till Norge, läste precis på Aftonbladet att smittspridningen inte varit så hög sedan i april.

 5. C says:

  Jag tycker ditt hår var jättefint även med det mörka i botten faktiskt! Ser naturligt ut och lite mindre blondinblonderat liksom!

 6. Tina says:

  Vilket fint skåp! Så lagom stort men verkar svälja massor!
  Och härligt med lite jul. Vi har startat all utebelysning i novembermörkret men väntar till helgen med att börja inne. Granen väntar vi dock med till uppesittarkväll. Kör enbart äkta gran och den kan se så dammig och torr ut efter en tid inne. Jag vill ha en “fräsch” gran över jul om du förstår vad jag menar

 7. Lena says:

  Älskar håret!!

 8. Madelene says:

  Börjat “smyga” in advent och jul hemma…Ljusslingor utomhus och lite pynt inomhus…

 9. Karin says:

  Jag vet att du sagt det redan, men vart köpte du dom där underbara granarna någonstans?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *