JULFEELINGS IN THE HOUSE.

tumblr_n5mly4TM9O1tp42tfo1_1280

Dagens tänkvärda.

Goooodmorgon kära bloggvänner!

Igår kväll läste jag igenom alla kommentarer till inlägget jag tagit bort och eftersom jag inte fick möjlighet att besvara er där så vill jag starta dagen med att säga tusen miljoner T.A.C.K. !!!  Er omtanke och ert engagemang är det som gör mitt bloggande så fantastiskt kul & inspirerande och jag blir enormt glad över alla positiv feedback jag får!  Livet är som sagt en resa och jag har bestämt mig för att se till att det här äventyret ska bli riktigt BRA!

Och idag är det tisdag. Tisdag 10 november. Det regnar över Luleå och jag har precis städat bort de sista spåren av halloween så nu är jag mer än klar för att börja smyga in julpynt här i Casa Gizmolina… Fick SÅ härliga julfeelings då jag var hemma hos min kära vän K i helgen och då jag besökte H&M Home höll jag på att gå helt bananas över allt fint de fått in. Alltså detta måste ju vara den finaste julen ever hos dem!?! Fast så känner jag i och för sig varje år för jag älskar ju ALLT som har med julen att göra….Ha, ha.  Så – räknar dagarna till jag kan gå all in här hemma och kör på med ljusslingor, husgranar & lite kransar så länge för vi behöver verkligen ljus & mys i novembermörkret!  Eller vad säger du? 🙂

12241770_10153164036865796_161060553790176851_n

Hela den här Merry Everything & happy forever after! kollektionen blev jag heeeelt kär i!  I simply love it!  Och rumsgranen är ju bara så fin att jag sedan länge tillbaka kryddar halva huset med sånna… innan jag är färdig så har jag nog (minst) en  i varje rum. Ha, ha. 

12219633_10153164038590796_8618019371186037944_n

Alla dessa saker är ju de perfekta veninne gaverna! (och gå-bort-gaver i tiden fram till jul….istället för en blomst). Och de enda ting på bilden som inte kommer från H&M Home är ljuslyktorna till vänster (den med guldstjärnor + den vita, de kommer från Bloomingville, hittade de hos Ting i Oslo) + skeden (köpt hos Åhléns i ett sett med kniv / gaffel…) + julrosen (som by the way är oäkta).

12234916_10153164037925796_8449598184319729787_n

Om man gillar det där gryt-underlägget från Svenskt Tenn men tycker att det är lite dyrt så är ju detta ett perfekt alternativ! Super duper fint om du frågar mig! och skålen, med text i botten, passar lika bra till favorit chokladen som till frukosten… 

Nu har jag lite att ta tag i här så jag önskar dig en m.a.g.i.s.k. dag fylld av lyckliga stunder!

Och du – jag har  redan köpt ca 10 gaver till J´s julkalender så det finns hopp…! 😉

Varma kramar & massa kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 24 Comments

24 responses to “JULFEELINGS IN THE HOUSE.”

 1. Titti says:

  Nästa helg ska jag göra jul, lite tidigt men vi reser ju söderut på självaste julafton, dagen innan till Arlanda.
  Ja H&M Home har mycket fint, de finns ju sedan ett tag tillbaka här i Umeå.
  Igår regnade det hela dagen, idag fint.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Åh så mysigt att göra jul hemma nästa helg! Vet du att det tror jag att jag också ska göra… för även vi reser snart till värmen… ! 🙂 Och så fantastiskt kul att ni har H&M i Umeå ! hoppas att de väljer att lansera det i Luleå också en gång… ! fram till dess får jag shoppa på resor / nett.

   Önskar dig en härlig kväll Titti! Kram!

 2. Elisabet says:

  Håller helt med, H&M Home har så mycket fint i år, finns ju även på nätet om man inte har en butik nära (med det kommer i fler och fler nu). Köpte också saker från den här kollektionen i helgen och servetter med Party på:-)
  Lycka till med adventspysslandet i ditt fina hus och kök! Kram!

  • gizmolina says:

   Tusen TACK för lycka till och fina ord Elisabet! 🙂 Och ja det är super BRA att H&M Home finns på nett! Jag har redan hunnit göra ett par beställningar därifrån sedan vi flyttade upp… 😉 Men det är alltid xtra kul att besöka butiken och se allt irl. Och de där Party servetterna köpte jag också. Super f.i.n.a.!

   Njuuuut kvällen och tusen tack för alla fina kommentarer du skriver till mig. De värmer! Kram!

 3. Ida says:

  Hei, så mye fint. Kanskje du kan komme med juletips fremover? Til interiør og advent? Julegaver osv

  • gizmolina says:

   Tusen tack Ida! 🙂 Och ja, jag kan absolut tipsa om julepynt, julegaver etc. ! 🙂 Så kul att du önskar det. Är det någon speciell du önskar julegaver tips till ?

   Njut kvällen! Klem!

 4. Erika says:

  Varför tog du bort det?

  • Nilla says:

   Det undrade faktiskt jag också?? Så många tänkvärda inlägg som bara togs bort, kändes lite snopet…

   • Emma says:

    Undrar samma!

    • kerstin says:

     Kära Gizmolina!
     Håller med ovanstående..Tycker inte att det fanns något i de inlägget du behöver ångra..du är väl människa=) Kommentarerna va ju också välmeniga så visst jag kunde se..många kloka ord. Men som sagt valet är ju ditt. Ha en in kommande advent…två veckor!!!längtar

     • kerstin says:

      …ha en FIN….(föll visst bort ett F)

     • gizmolina says:

      Kerstin – jag önskar att jag hade kunnat ha kvar inlägget men då det fick konsekvenser som jag inte kunnat förutse så var jag tvungen att visa hänsyn och ta bort det… Det är aldrig kul att ta bort varken ett inlägg eller sååå många kloka, fina, peppande & omtänksamma kommentarer och min förhoppning är att jag inte ska behöva göra om något liknande igen… !

      Önskar dig en riktigt fin dag! Kram! 🙂

  • gizmolina says:

   Erika, Nilla & Emma – Jag önskade inte själv att ta bort det men då inlägget fick privata konsekvenser som jag inte förutsåg då jag skrev det så var jag tvungen att göra det…. Är väldigt ledsen över det.

   Då beslutet var taget så läste jag igenom ALLA 69 kommentarer och blev enormt glad, berörd och peppad av allt alla skrev.

   Önskar er en riktigt fin dag! Kram! 🙂

   • Nilla says:

    Då förstår jag dig, tråkigt om det innebar tråkiga konsekvenser. Ha en fin onsdagskväll 🙂

   • Emma says:

    Ok 🙂 Tack för en ljuvlig blogg. Ville bara ge pepp och uppskattar att du såg det. Har själv flyttat hem igen från huvudstaden till hemorten Gävle. Finns verkligen både för och nackdelar:) Inget är svart eller vitt. Önskar dig en fin helg!

 5. Ida says:

  Nei, tenkte til tante/onkel, svigerforeldre og gutt/mann

  • gizmolina says:

   Tack för svar! då ska jag ta och fixa några inspirerande julklapps-shopping-tips-inlägg framöver ! 🙂

   Happy onsdag! Klem!

 6. Ida says:

  Vansklig å kjøpe til de som har alt 🙂 elsker inlegg som dette, veldig inspirerende! Gleder meg til å følge deg videre i nye huset. Stå på 🙂 du er kjempeflink!

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljoooner tack för fantastiskt härlig & peppande feedback Ida! Nu blev jag glad! 🙂 Och ja, det är super svårt att shoppa gaver till de som har allt… I know…! Men – jag ska blogga tips framöver!

   Njut dagen! Klem!

 7. Josefin says:

  Åååh, nå vet jeg hvor jeg må ta turen for litt shopping 🙂

  Jeg likte innlegget ditt om “tomheten”, fint å få litt “ekte innside” også, men skjønner jo at det kanskje føltes litt mer utleverande enn du egentlig ønsker for bloggen.

  Selv elsker jeg bloggen din. Enda bloggen som sjekkes daglig 🙂

  Det jeg setter mest pris på er bilder fra deres hjem og slik som i dag..litt shopping tips..får myyyye inspirasjon..tror jeg må ta frem min rumsgran ikveld.

  Tipse gjerne om adventsgaver!

  Ha en fin uke videre og håper all glede og positivt fra turen rekker lenge for dere.

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för fantastiskt peppande & fin feedback Josefin! Nu blev jag väldigt rörd… & enormt glad! så smiler från öra till öra och har lust att blogga ÄNNU mer ! 🙂

   Och ja, jag önskar verkligen att jag hade kunnat ha kvar mitt “tom” inlägg men det fick tyvärr privata konsekvenser som bidrog till att det blev bäst att jag tog bort det. Trist. För jag fick ju en enorm respons och jag hade gärna haft kvar de kommentarerna för det stod så mycket bra, klokt & inspirerande i de…

   Älskar din konkreta feedback på vad du liker bäst med min blogg så blir absolut tips om adventsgaver, shopping & fler bilder från vårt hem framöver. Tack för att du inspirerar mig genom att dela dina önsker!

   Önskar dig en magisk uke fylld av lyckliga stunder! Stor klem! 🙂

 8. Herlig, herlig!!
  Elsker alt med julen jeg og 🙂
  Og en slik gran har jeg allerede skaffet meg jeg og, hihi 🙂

  • gizmolina says:

   Ja men visst är julen en uuuunderbar tid ! 🙂 och de där husgranarna är ju bara de finaste… ! Tror nästa jag må ut och shoppa mig en till idag. Ha, ha. !

   Önskar dig den bästa onsdagen! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *