Julgranen är på plats!

Allmänt


När jag sprang runt och fixade jobbärenden idag så mötte jag plötsligt min kära vän Josefine och hennes fina E´s 🙂  Ååå vad det är mysigt att träffa vänner spontant ! det blir en extra lycka & glädje , speciellt då man är super stressad och inte alls förväntar sig att möta någon 🙂  Josefine strålade med sin vackra gravidmage.

FÖRLÅT min frånvaro idag (igen!). Jag har jobbat heeela eftermiddagen och när jag kom hem så hittade jag en riktigt dålig Johanna sovandes i soffan och JIG sa att hon sovit i princip hela tiden då jag varit ute. Tyvärr har hon kräkts flera gånger i kväll och hon har 38,5 i feber så snacka om dålig tajming nu då jag har så mycket att göra och ska få besök av fotograf imorgon igen…


Efter många om och men så har jag ÄNTLIGEN fått vår julgran på plats i kväll !! 🙂 Kruxet har varit att jag tappat bort julgransfoten som hör till och det har inte varit lätt att hitta en som passar för granen är super super tung. Men ! idag hittade jag en super fin i vitt järn som är formad som en stjärna och som är riktigt tung = fungerar perfekt !  Tyvärr ser ni inte foten för jag har gömt den i en korg. Tycker nämligen att det är så fint då granen placeras i en korg 🙂 Imorgon sa jag fota och visa granen då jag pyntat den ! Den är oäkta och det är 7 (!) stick-kontakter till alla ljus så att hitta en skarvsladd var ockå ett litet prosjekt 😉

Som status är nu så kan jag inte ta emot någon här hemma för jag är så rädd för att Johanna ska smitta ner andra och det vore hemskt att ha på mitt samvete att andra ligger och är sjuka på julafton så vi får helt enkelt se hur morgondagen blir.

Det var lättare att planera dagarna i livet före barn 😉   Men var period i livet har sin tjusning…  🙂

Kategori: Allmänt | 23 Comments

23 responses to “Julgranen är på plats!”

 1. Karolina says:

  Vilken härlig blogg …. fin fin design .. bra text och mysiga bilder !!

  Hoppas magsjukan e borta inom kort …. och god jul på er !!

 2. verkligen superfin julgran! Hoppas lilltjejen kryar på sig snabbt och att ni andra slipper magsjukan nu så här i juletiderna. Stor kram, Anna

 3. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Karolina-

  Tack så mycket ! 🙂 God jul på dig också ! Kram 🙂

  Anna-

  Tack snälla du ! 🙂 Granen är min favorit, jag sålde den i min butik . Ja, vi får verkligen hoppas att hon kryar på sig och att jag slipper magsjukan för den vill jag INTE ha i julklapp 😉 Jag önskar dig underbara dagar ! Kram! 🙂

 4. Emma says:

  Vilken urfin graN! sådär perfekt form.

  Fina ni är:D

 5. Tobias says:

  Mysig julgran, va mkt ljus 😀

 6. Johanna says:

  Helt fantastik gran! Avundsjuk som bara den 😉

 7. kim says:

  oj vad fin! vad är det för ljusslingor? letar bra ljus till vår gran och jag hatar "vanliga" som man kniper fast med klämma med vitt högt ljus.

 8. Karolina says:

  Jätte fin gran! God jul 😀

 9. Maria says:

  Så underbart med alla små ljus. Nästa år ska jag minsann köpa ljusslinga som är låååång och har många ljus, istället för den klassiska som man klämmer fast i grenen. Vacker gran!

 10. Nicki says:

  fin den ser ut! Stor och fin

 11. Stefan W says:

  Heej 🙂 Lämnar en kommentar så du ser vem som läst 🙂

 12. Viktoria says:

  Fyndigt med korg undertill!

 13. Askungen says:

  Snygga damer…

  Men julgranen där var läcker 🙂

  Har en vit julgran här hemma 🙂

 14. Elin says:

  Jag hoppas att Johanna blir frisk till julafton. Då borde inget barn få vara sjuk.

  Kram

 15. Tina says:

  Hoppas att magsjukan snart går över, ush stackars liten Johanna, Du vännen du måste också ta hand om dig!! Hoppas att ni får en bra dag.

 16. e says:

  jätte fin julgran! bra gjort 😀

 17. Alinde says:

  Shit, kvinna, du fixar verkligen ALLT själv! Vår utegran är oxå full med massa småljus (dioder) och det är himla fint. Inne har vi en STOR ädelgran, men granarna får baske mig maken fixa med! 😉

  Själv fixade jag 3 sorters julgodis, tur att det är så himla enkelt att göra julgodis, inget av det behöver ju göras i ugnen heller =)

  Hoppas nu bara du slipper bli magsjuk själv!

 18. lisa says:

  men ååh det där va ju supersnyggt. skulle lätt kunna ha en opyntad gran. Blir kul att se ditt färdiga resultat!

 19. Liza says:

  Åh va fin gran! Vad har du för ljusslinga i den, är det små ljus?

  Skickar en krya-på-dig-kram till Johanna och hoppas hon blir frisk innan julafton!

  Mvh Liza

 20. Dee says:

  Vad sliten och mager du ser ut,din vän ser ju ut som hälsan själv

 21. sophiie says:

  Gud vilken urhäftig julgran allts¨å. jätte bra blogg bdw, kramiz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *