4 DAGAR KVAR TILL JULKALENDER!

Dagens pysseltips:  låt kidsen pyssla ihop en egen julkalender med hjälp av lite tjockare kartong ark + mönstrade ark (som ni klipper rutor av), limma fast luckorna och teckna under varje. En söt present till mormor, morfar, farfar, moster…

I lördags när J kom till min butik (efter besök hos en gizmoängel) så hade hon med sig den här julkalendern som hon gjort själv !  Hon var SÅ stolt och jag blev SÅ imponerad !  och jag kan säga att efter att hon gjort denna, i lördags, så har hon pysslat ihop typ minst 8 till så ja, det märks att 1:a december närmar sig !  😉

Har plockat fram mössan för 1:a gången i år ! Känns alltid lite ovant…men det är skitväder ute så den räddar frisyren.

Nu ska jag sticka upp till butiken och ta emot varor från Maileg. Ni vet de som har de f.i.n.a.s.t.e. kaninerna. Och – om du inte har årets julkalender i box ännu så kan jag informera om att jag får in 2 olika styles som är SÅ fina (lägger upp pics på dem senare).  Båda är sånna som du själv hänger  små paket på och på tal om det så har jag ett litet jobb kvar i veckan… är nämligen inte helt klar med J´s. Min “att göra lista” börjar bli lite väl lång… men julkalenderfix är ju i alla fall riktigt riktigt kul ! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “4 DAGAR KVAR TILL JULKALENDER!”

 1. Frida-mor till fyra says:

  Så duktig hon är! Den var jättesöt, nåt för dig att sälja i butiken kanske? 🙂

  Det är mysigt att pyssla med barnen, speciellt runt juletider. Vi gjorde hemmagjorda glittriga lyktor idag, de blev hur fina som helst.

  Kram

  • gizmolina says:

   Ha ha. ja, hon har ju gjort så många att jag nog kan sälja några 😉 Visst är det mysigt att pyssla ?! Låter underbart med glittriga lyktor, det fick jag också lust att göra ! Kan tänka mig att de blev fina ! Önskar dig en härlig onsdag ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *