Julkalender lucka 4: How to Kiss a Frog.

Allmänt

I dagens Gizmolina Julkalender gömmer sig en tävling där du kan vinna ett presentkort hos How to Kiss a Frog till ett värde av 700 kr!  Jag & Johanna älskar kläderna från How to Kiss a Frog och i kolleksjonen finner du kläder till både tjejer & killar + baby.

♥ VINN PRESENTKORT PÅ 700 KR 

För att tävla så skriver du en trevlig kommentar till mig i detta inlägget senast tisdag och berätta gärna vad du kommer att välja om du vinner (du finner kolleksjonen HäR).

Stort LyCkA tIlL!

Kategori: Allmänt | 84 Comments

84 responses to “Julkalender lucka 4: How to Kiss a Frog.”

 1. Malin says:

  Underbar lucka i julkalendern! Jag skulle köpa baby body och leggings! Så söta! Hoppas du får en jättefin andra advent! Kram

 2. Trine says:

  Fantastisk mulighet!!! Jeg ville valgt den knall rosa kjolen til min prinsese. Krysser fingre for meg og min datter.
  Ha en fin 2. Søndag i advent!!

 3. Marika says:

  Älskar och How to kiss a frog. Vi hade valt Child leggings och en Belga dress. Perfekt för en pigg 2åring som gillar lek och bus.
  Kram

 4. Sandra says:

  Trevlig 2:a advent till dig och söta Johanna! Detta är nog den absolut perfekta tävlingen!! Jag vill och önskar verkligen att jag vinner denna lucka, då jag så länge har sneglat på den underbara klänningen på första bilden längs till vänster ( ljuslila, grå med en stor rosett på ). Jag hoppas verkligen nu att jag och min dotter har turen med oss och vinner ett presentkort på 700:- så att jag kan köpa klänningen till henne i födelsedagspresent!

  Tack för världens bästa blogg 🙂

  Ha nu en supermysig 2:a advent! Många Kramar från Sandra

 5. Katrine says:

  Glad 2. søndag i advent!

  FOR noen fantastisk vakre klær!! Jeg ville ha valgt en av de blomstrede kjolene til min lille, vakre niese.
  Gleder meg til å ta en tur innom butikken din denne uken, – den ser ut som rene skattekisten… 😉

  Katrine

 6. ann-christin says:

  Nydelige klær
  Vil velge noe til min skjønne datter
  til juleantrekk … ♥

  Herlig blogg du har
  innom hver dag …!
  Lykke til med butikken,
  jeg kommer innom en dag før jul …!

  klem
  ac

 7. Marion says:

  Så mysigt med Adventskalendrar på bloggar,
  och du har alltid så mysiga priser.
  Hittade mycket fint till mina små pojkar.
  Om jag skulle vinna skulle jag välja två gråa “T with LO” till mina små prinsar.

 8. Ulrica says:

  Åh, vilken rolig utlottning 🙂
  Om jag vann skulle jag nog välja en superfin tröja med LO-tryck till son och den ljuvliga kjolen Bahia till min ena dotter 🙂

  Kram Ulrica

 9. Astrid says:

  Hei!

  Jeg ønsker meg BELGA DRESS romantic powder str. 6 år til min datter! Gratulerer med åpning av ny butikk, det var så koselig der 🙂 God 2 søndag i advent! Klem fra Astrid

 10. Jag skulle välja fina bodys till min lilla prins som bor inne i min mage. Han är beräknad att titta ut i januari 🙂

 11. Jag skulle välja fina bodys till min lilla prins som bor inne i min mage. Han är beräknad att titta ut i januari 🙂

  (Adressen till min blogg blev fel ovan)

 12. Kristina Lund says:

  Hej!
  Tack för att du ordnar sådana fantastiska tävlingar!! Önskar jag bodde lite närmre så jag kunde titta in i din shop! Blir så inspirerad och imponerad av människor som du, som vill ngt och GÖR det!

  Jag skulle välja en Dia-blus om jag vann. Kanske till tjejerna mina ELLER en till mig själv. Två barn under fem o en sjukskrivning senare så är en uppdatering av garderoben väldigt aktuell. 🙂

  Mvh, Kristina L

 13. Åh, nya barnkläder är aldrig fel! Självklart vill jag vara och tävla. HTKAF har så mycket fint!

  Tack för en bra, inspirerande och riktigt feel-good blogg! Du verkar vara en kvinna med positiv syn på livet, en riktig glädjespridare och dessutom bra smak på både kläder och inredning.

  Kramar,
  och hoppas att Ni får en fin andra advent.

 14. Jag är gärna med och tävlar. De har supermycket fint och det vore verkligen roligt att få prova det märket.

  Om jag vinner skulle jag köpa

  Babyleggings i olika färger till mitt gudbarn.

  Har delat här

  http://molnboanna.blogg.se/2011/december/how-to-kiss-a-frog-612.html

 15. M says:

  Hej A-S!

  Ibland är det svårt att hitta massor av snygga killkläder men vi hade valt varsin kofta till de busigaste & sötaste sönerna:

  http://www.howtokissafrog.com/images/kollektionaw20116.jpg

  KRAM M!

 16. Krysser alt!! Ville kjøpt den grå cardingan med lilla til minstemann på 7 år og så candy string blue lysslynge til hans rom!
  Klem♥

 17. Anja says:

  For en fantastisk konkurranse! Jeg ville valgt en av de nydelige kjolene til min datter om vi skulle vinne:) Det er vanskelig å velge hvilken for det er så mange fine.

  Ha en fin fin dag!

  Klem Anja

 18. elin says:

  Hei!
  Gleder meg til å besøke butikken din til uken.
  Hvis jeg vinner, vil jeg velge Fiona dress og Baby leggings til vår lille prinsesse som dessverre er mye plaget med mageknip på natten.
  Hilsen en trøtt mamma 🙂

 19. Åshild says:

  Hei:) Endelig litt lekre gutteklær, jeg ønsker meg den grå cardigan og den rutete skjorten som den fantastisk søte gutten har på seg på et av bildene;) Hadde nok passet perfekt på min søte prins på snart 3!!
  God 2.søndag i advent og gratulerer med nyåpnet butikk:)

 20. Ulrika says:

  Vilken tävling!
  Om jag skulle ha turen att vinna väljer jag nog Dress with bow till vår tjej, och kanske Bahia skirt – tricolor, det finns mycket fint. Eller så blir det kanske nåt fint till vår kille också, men jag känner honom rätt väl vid det här laget och han trivs bäst i sina vanliga jeans och t-shirt som han valt själv, och dessa kläder passar syrran bäst. 😉
  Tack för en härlig blogg och stort lycka till med nya butiken, så spännande!
  /Ulrika

 21. susan says:

  Belga dress syns jeg var nydelig og kanskje en skjorte til sønnen min

 22. Maria says:

  Spännande med ny tävling! Min dotter Tilde, 5 år, sitter jämte mig och tittar på din blogg och hälsar att hon gärna skulle vinna den underbart vackra Mindy dress. En klänning helt i hennes stil :-)!

  Tack för fin blogg och trevlig 2:a advent till er alla!

  /Maria

 23. Älskar också de här kläderna! Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag välja Belga dress till min lilla prinsessa!

  Önskar dig en härlig 2a advent & varmt Lycka till med butiken! Jag bor alltför långt Olso för att bara kunna kika förbi på dina fina eftermiddagar som du har öppet. Om det blir en tur till Oslo så ett besök hos dig ett måste.

 24. Johanna says:

  Eftersom jag inte har barn så skulle jag välja något fint till mig själv ifrån avdelningen “woman” 🙂 Just nu ser jag bara en topp där så den skulle det bli, för den var fin 🙂

 25. Linda T says:

  Den underbara små mönstrade klänningen föll min 5-åriga dotter i smaken. Lycka till med din affär. Kommer du att ha en web-shop?

  Linda

 26. Är självklart med !

  Denna klänning är nog bland det sötaste jag sett; http://howtokissafrog.jetshop.se/bernie-dress–grey-flower-p-167-c-152.aspx
  Hade blivit såå glad om jag kunde få klä min lilla Älva i den, som för övrigt är den sötaste flickan… så det passar ju perfekt ihop 🙂

 27. Spacegirl says:

  Har jag turen att vinna skulle jag skämma bort min bästa kompis lilla prinsessa med denna underbara klänning

  http://howtokissafrog.jetshop.se/mindy-dress–tricolor-p-104-c-152.aspx

 28. Lili Ying says:

  Jag är gärna med.
  skulle välja köpa en BABY WRAP till min dotter,passar på vinter och lätt att ställa i barnvagn.

 29. Linnéa says:

  Åh, denna vinst hade passat perfekt att ge till min svägerska. Jag hade valt att köpa baby-leggins i olika färger till hennes barn som är planerat att födas i april.

 30. Marit says:

  Fantastisk blogg du har. Jeg blir alltid i godt humør av å kikke innom bloggen! Hvis jeg vinner, kunne jeg tenke meg den fantastiske pelsluen til gutten min som blir 5 nyttårsaften. Jenten min er dessverre for stor til de nydelige kjøpene…. Snufs.

 31. Ingvild says:

  Hei! Gratulerer så masse med butikkåpning!

  Skulle jeg være så heldig å vinne denne kjemåefine kalendergaven velger jeg meg en LARA kjole til min datter på 5. Vi skal avgårde på en litt impulsiv ferietur etter nyttår, og hun har vokst så mye siden i sommer at garderoben må fornyes!En ny nydelig kjole hadde vært et veldig kjærkomment tilskudd i kofferten 😉

 32. isabellesmamma says:

  åhhh…vilken underbar tävling. vill såklart vinna för jag har sååå länge velat klä min dotter i deras kläder men blir ju det vanliga hm, lindex, mm i alla fall.

  om vi vinner ska det handlas iaf dessa bodys: http://howtokissafrog.jetshop.se/body-finesse–powder-p-152-c-146.aspx & http://howtokissafrog.jetshop.se/body-royal–grey-p-150-c-146.aspx

  ha en fortsatt trevlig 2a advent!

 33. Lina says:

  Vilken rolig tävling! Om jag har turen att vinna skulle jag köpa den fina koftan (http://howtokissafrog.jetshop.se/swatch-cardi-coalpurple-p-178-c-144.aspx) till min son och kudden (http://howtokissafrog.jetshop.se/secretman-pillow-white-p-187-c-149.aspx).

  // Lina

 34. Anne Lene says:

  Hejsan.

  Din blogg är som en godisbit i vardagen. Avslutar alltid kvällen med att titta in hos dej. Finns liksom inga bekymmer – bara möjligheter 🙂

  Har 4 barn och sällan möjlighet att köpa dyra kläder till underbaringarna, och det tycker jag klänningen som bara ser ut som min Idun är: MINDY dress – tricolor. Hon hade sin ballett uppvsining idag och tänk dej vilka piruetter hon kan göra i den klänningen *ler*

  Har som tradition att åka “hem till Oslo” i december och snusa in den norska julen och i år hoppas jag hinna innom din fina affär 🙂

  ha en god kväll,
  Anne Lene

 35. Anna-Lena says:

  Åh ja, är helt klart med! 😉 Om jag skulle vinna skulle jag antingen satsa på Mindy Dress, till bara sessan, ELLER Isora Blouse white OCH Snatch Cardi Coul/Purple så gogutten oxå får nåt nytt! Det är ju såååå mkt mer fint till tjejer tycker jag men cardin var ju riktigt fin!.. 🙂

 36. Jennie says:

  Såklart jag vill tävla! skulle välja den fina trefärgade volangkjolen samt en av de tuffa babybodysarna med krage. Är så imponerad av din drivkraft, skulle också vilja ha en egen butik eller ett litet cafe. Men med 3barn känns det som en omöjlig uppgift. 😉

 37. Wenche says:

  Så mange fine klær:-)
  Både Stina på 9 og Matheo på 11/2 hadde nok blitt lykkelige over klær derfra<3

  Gleder meg til neste Oslo-tur, og til å besøke butikken din!:-)
  Klem:-)

 38. Jessica says:

  En ny fantastisk tävling som jag inte vill missa att delta i.
  Har surfat runt lite på How to kiss a frog och kan ju absolut inte bestämma mig för vad jag skulle välja, men det lutar åt en klänning. Velar mellan en Lara, Bernie eller en Mindy… fast kjolarna och blusarna är ju också helt bedårande…

  Glad 2:a advent!

  Kram Jessica

 39. evelina says:

  åh vilken rolig tävling, jag verkligen älskar how to kiss a frog!
  det finns så himla mycket fint, men om jag vann skulle jag nog välja “DIA blouse” och någon av de fina kjolarna till min älskade lillasyster <3
  kram 🙂

 40. Stine says:

  Jeg venter en liten prinsesse i mars og kan nesten ikke vente med å fylle opp garderoben.. 🙂 Dersom jeg er så heldig å vinne så ville jeg valgt en av de lekre kjolene som jeg kan henge fremme som pynt på babyrommet! Håper jeg er den heldige!! 🙂 Klem fra Stine

 41. Jennie says:

  Glad 2:a advent! Jag har följt dig under många år nu och haft din fina blogg som inspiration under de många val jag tvingats göra efterhand. Du har genom din livshistoria verkligen visat mig att allt man önskar faktiskt är möjligt och jag hämtar otroligt mkt positiv energi härifrån. Underbar butik du öppnat, ibland är det synd att man bor i Malmö!

  Jag fick en prinsessa, Adeline, för 1 år sedan som jag varit ensamstående med sedan start och henne skulle jag gärna vilja skämma bort med den fina volangklänningen från How to kiss a frog. De har underbara kläder som jag hittills bara drömt om:)

  Många julekramar fr Skåne!

 42. Caroline says:

  All I want for xmas is…. Belga dress romantic powder strl 4 år!
  My god vad min lilla hade varit söt i denna underbara (presentkortet räcker ju även till ett bidrag åt en likadan till kusin i julegave)…

  Hoppas hoppas på vinst här,
  HTKAF vi håller kär!

 43. Petra says:

  Detta underbara märke har kläder som passar mina två prinsar perfekt. Hade helt klart valt babyleggins till min yngste pojke (knappt 3 månader)som växer så det knakar:) En rund och go mage förtjänar mjuka sköna och snygga byxor och dessa är precis i min stil:) Kanske blir matchande mysleggins till storebror också! Kram

 44. Diamanto says:

  Oh my vilken härlig tävling!! HTKF är absolut ett av mina favoritmärken när det gäller barnkläder. Så om jag skulle ha turen att vinna hade jag valt en Belga Dress i det fina mönstret powder.

  Sen måste jag få säga en sak angående din fina blogg. Den är verkligen en av mina älsklingsbloggar som ger så otroligt god och positiv energi och feelgood. Och en en stor eloge för att du vågar tro på dig själv och starta din fina Gizmobutik som känns som en smällkaramell fylld med godbitar. Synd att jag inte bor i Oslo för då hade jag mer än gärna besökt dig och förmodligen shoppat alldeles för många vackra ting att ta med hem.

  Kram och all lycka med ditt företag!

  Hälsn Diamanto

 45. Gunilla says:

  Hej!

  Det blir nog två stycken Dress w bow till mina tjejer – romantiskt men ändå tufft och användbart både till vardags och till fint.
  Lycka till med din butik; bor tyvärr lååångt ifrån Oslo, men vet vet, kanske har jag vägarna förbi nån gång…!

  Mvh//Gunilla

 46. Madelene R says:

  Jag älskar deras kläder…och jag är glad över att det finns kläder för pojkar också!
  Jag hade valt
  T with LO och ett par JUDY Jeans till vår busunge!

  Kram Madelene

 47. Stina says:

  Ååh, jag är gärna med och tävlar! Skulle jag vinna skulle det helt utan tvekan bli en Isora blus åt min lilla Thea. Kramar Stina

 48. Kicki says:

  Hej! Tack för en underbar blogg, du har så härlig energi som smittar via datorn. Om jag skulle vinna så skulle jag välja en klänning till min dotter som fortfarande (7 år) älskar rosa,nämligen, Loopy tunic silk fuchsia
  . God Jul på er! MVh Kicki i Umeå

 49. Underbara kläder som vi ännu inte provat. Skulle jag vinna så skulle jag välja Mindy Dress i black till min lilla prinsessa som ligger sjuk i halsfluss. Hon missar mycket roligt som sker i skolan och det skulle vara härligt att göra henne glad med en fin klänning! Tack för en fin tävling. KRAM

 50. June says:

  Åj! Jeg vill evalgt den fine mindy dress tricolor. Såå fin!:)

  klem fra June!

 51. Anette says:

  Tyvärr är mina tjejer för gamla för dessa vackra kläder men som tur är så har jag en liten systerdotter som skulle bli ännu vackrare om hon fick den här klänningen ;-)!
  http://howtokissafrog.jetshop.se/holly-dress–dk-grey-p-120-c-152.aspx

  Kram från Anette

 52. Anna says:

  Hej!
  Nu är det många med och tävlar så det kan nog bli svårt att vinna. Men jag håller ändå tummarna för att vinna den blå klänningen som skulle passa så fint till min 5-åriga flicka som har de blåaste ögonen.
  Lycka till med butiken! Så spännande att följa, men långt härifrån att besöka.
  Kram Anna

 53. Pillan says:

  All lycka till med den nyöppnade butiken. Jag hoppas jag vinner och då ska jag välja någon fin klänning till min lilla flicka. Varma hälsningar ifrån Lulé

 54. Malin says:

  Jag skulle köpa söta babyplagg till tvillingflickorna som just nu är inneboende i min mage 🙂 Vore underbart!

 55. nina says:

  Hei Anna Stina!
  Hadde valgt det blå kjolen som julekjole til den ene jenta vår til vår første jul i Thailand, etter inspirasjon fra deg 🙂 Elsker dette merket og ønsker meg flere av kjolene til mine døtre!

 56. Louise says:

  Vill börja med att önska er en fin 2:a advent & tacka för en så oerhört fin blogg ;))
  Önskar jag hade kunnat besöka din butik, men ska jag till Norge någon gång så måste jag bara…
  Om jag har turen att vinna från detta fantastiska företag hade jag valt Fiona dress romantic powder & ett par matchande Baby leggings powder till min lilla 5 månaders prinsessa ;))
  Kramis

 57. Inger says:

  Hei:) Gratulerer så mye med nyåpnet butikk! Kommer garantert innom snart:) Sønnen min hadde blitt kjempetøff i trøye med trykk og en rutete skjorte.

 58. Ragnhild says:

  Hei!

  Jeg leser bloggen din hver dag og er så glad for at butikken din har åpnet igjen. Din positive innstilling til livet gir meg masse energi til hektisk småbarnshverdag. Takk:)

  Håper jeg vinner i dag!!

 59. Marianne says:

  Hei 🙂 Så fin kalender. Jeg ville valgt Will shirt til gutten min og Loopy tunic til jenta mi.

 60. Sara says:

  Den butik verkar super mysig! Skulle jag mer än gärna handla! Den blå klänningen var ju underbar Hilda klär så fint i blått! Den hade jag nog valt men det skulle vara ett svårt val ALLA kläderna var såå fina!!

 61. Magdalena says:

  Ojoj!!
  Om jag nur hade lite tur skulle min 6 åriga dotter själv få välja en jul/nyårs klänning.
  Själv tycker jag bla att Laraklänningarna är fina, men jag vet av erfarenhet att det är bäst att hon får välja själv….
  med hopp om tur ha en fortsatt fin december

 62. Klart att jag tar chansen att vinna detta fina pris! Jag har fem pojkar här hemma och ÄLSKAR att klä dom i färger som inte längre ses som neutrala. Typ lila och rosa.
  Skjortan http://howtokissafrog.jetshop.se/lex-shirt-lilac-check-p-117-c-144.aspx skulle jag mer än gärna klä min Rasmus i lagom till jul – kanske även lille JOnathan <3
  Nu hoppas jag att gizmolina tillsammans med how to kiss a frog fixar julstämningen här hemma <3

 63. Jennie Johansson says:

  Åh vilken ljuvlig tävling!
  Jag skulle välja i stort sett vad som helst, alla deras kläder är så fina 🙂
  Håller tummarna nu och hoppas på tur, min son på 2,5år behöver jul-pimpas 😉
  Kram och tack för en fin blogg!

 64. Jannike says:

  Mine to små jenter på 3 og 6 elsker den ene kjolen vi har fra H.T.K.A.F som faktisk passer til begge. Det hadde vært veldig gøy å vinne et gavekort så vi kan kjøpe en kjole til…vi krysser fingrene 🙂
  God klem fra meg!

 65. mia says:

  Min 7-åriga dotter har haft uppvisning med sin gymnastikgrupp idag, JULSHOW!! fantastiskt duktig, hon slår volter, står på händer och hjular som en riktig liten circusprincessa. Och som circusprinsessa tycker jag att man passar i precis allt från HTKF. Vi kan inte bestämma vad som är finast och vad som hade passat bäst, allt är så himla fint!!Håller tummarna.Kramar

 66. MARIAHS says:

  For en blogg,og for en fin butikk du har!:) Jeg håper en gang jeg får reist og sett på butikken din:) Du inspirerer og har mange gode tips som jeg er så glad jeg kan kikke hver dag,og opptil flere ganger om dagen!:) Takk for at du inspirerer,og den herlige jenta di:) For en fantastisk konkurranse vi får være med på:) Jeg syns de har fantastiske klær,elegante og stilige samtidig:) “Moody blouse-pink” likte jeg godt,og gjerne en “Child leggings-grey”,men jeg likte også veldig godt den knall rosa kjolen:) Som sakt så har dem mye fint,og det jeg skrev er bare noen få av alt:) Krysser fingrene for meg og min 3,5åring:)
  Ha en fortsatt fin søndag!

 67. Kari Braathen says:

  Hei på deg.

  Eg melder meg med glede på kalenderen din, og veit eg har to små jenter som hadde blitt fantastisk glade om mammaen deira vant. Har to jenter på 4 og 6 år som elskar å pynta seg. Det likar mora òg, og eg kunne godt tenkt meg den kule kjolen med den høge halsen og knapping i armane i klesskapet til begge to. Det hadde vore rein lykke til jul:)

  Takk for ein fantastisk blogg. Eg er dagleg innom, og blir like inspirert kvar gong:)

  Mvh
  Kari

 68. Jeanette says:

  Så mycket fint! Det är inte lätt att välja! Men efter mycket funderande så skulle det nog bli den här tröjan: DIA blouse – dk grey och FIONA dress – dk grey

 69. Mayas mamma says:

  Hej Gizmolina!
  Jag kan inte sova utan att läsa din blogg (beroende framkallande) 🙂 det är sant. Som en bok man inte vill lägga ifrån sig fast ögonen går i kors.
  Om jag vinner då väljer jag den fuchsia klänningen till min 3 åriga dotter.
  Nu kan jag sova! Natti natt.

 70. CamillaB says:

  Hej

  Såå fantastiskt fina kläder! Svårt val, men jag tror att mitt lilla blonda yrväder skulle passa jättemycket i den blommiga kortärmade klänningen. Helt fantastisk!
  Tack för en fin blogg och lycka till med butiken! Nu har du gett oss läsare en anledning att besöka Oslo.

  Kram

 71. Johanna says:

  Vilken otroligt trevlig tävling! Jag skulle slå till på en somrig klänning till vår dotter på hennes dopdag som vi beräknar ha i slutet av juli/augusti. 🙂

 72. Stina says:

  Åh vilken härlig tävling! Om jag skulle vinna skulle jag definitivt klicka hem mindydress till min prinsessa Maja som är fyra år och fullkomligt älskar vackra klänningar. Klänningen skulle vara perfekt för alla julens festligheter. Ha en fab måndag!

 73. Helene says:

  Fantastisk julekalender 🙂 Jeg starter alltid jobbdagen med en sniktitt innom bloggen din – alltid like inspirerende.

  Jeg har to små prinsesser som ville elsket den lilla kjolen med volanger på.. hmmm lurer på om ikke de blir “klikket” hjem uansett 🙂

 74. Amanda says:

  Hej!

  Jag skulle vilja vinna vackra Lara dress till min dotter. Det skulle vara perfekta klänningen till den stundande födelsedagen.

  Mvh Amanda

 75. Sandra says:

  Jag tävlar gärna! Fin tävling!

 76. katarina says:

  Skulle så klart välja kjolen med stjärnor. Efter alla inspirerande bilder på allehanda stjärnor så fnns väl inget annat val…
  Önskar er ett underbart december och ett stort lycka till med butiken;-)

 77. Linda says:

  Jeg ville gjerne ha sett datteren min i Mindy Dress. Såååå lekker 🙂
  Men mye fristende hos How to Kiss a Frog…

  Liker julekalenderen din!
  Også gleder jeg meg til å besøke din butikk når jeg skal til Oslo før jul 🙂

 78. Gry says:

  Hei hei!

  For en fantastisk julekalender! Det går nesten ikke velge bare en 🙂

  Hjemme hos oss skal vår 3 år gamle datter BARE gå i kjoler om dagen. Det er ikke det hun har mest av i skapet sitt, så jeg tenker at en MINDY dress – tricolor – vil være perfekt for henne. Den er helt nydelig!

  Klem!

 79. Kaia says:

  Hei! Vanskelig å velge en ting, siden det er så mye fint,men jeg liker MINDY dress – tricolor veldig godt! Den hadde passet perfekt til min lille skatt!
  Ønsker deg en fin dag, klem!

 80. Anna says:

  Hej!
  Nu måste man ju vara med och tävla om man har chansen att vinna så fina kläder! Min stora tjej har börjat skolan och nu är det ju discotime! Hon älskar klänningar som Mindy dress tricolor så den vill vi vinna! Hoppas på extra tur eftersom det är min födelsedag imorgon!

 81. Lena says:

  Åh! Jag vill tävla! Jag vill vinna!!!
  Så fina kläder och jag kan tänka mig en massa till både min dotter Tuva-Li och min son Theodor!

  Kram!

 82. Anna says:

  Åhh HTKAF!!! Tävlar alltid när du lottar ut kläder från dem! Big LOVE.
  Mina tjejer skulle bli julfina i klänningen längst upp till vänster, av de bilder du publicerat <3

 83. Johanna says:

  Min kommentar till dig förutom att jag hemskt gärna vill vinna är att du inspirerar mig så mycket. Du har på egen hand skapat ett liv och en karriär, och jag beundrar dig verkligen. Min uppfattning om dig är att du har enorm drivkraft och glöd som har lett dig till där du är idag. Jag tycker du ska var stolt över dig själv, din familj och dina framsteg. Min uppfattning är att du verkligen förtjänar detta eftersom du faktiskt tagit dig till där du är idag helt på egen hand.

  Kram

  Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *