Julkalender lucka 7: Sweet Deco Shop!

I dagens lucka i Gizmolinas julkalender gömmer sig en tävling i samarbete med Sweet Deco Shop som har hur många fina väggord / väggdekorationer som helst! (du kan t.o.m. beställa din helt egna väggtext hos dem). Jag tycker att väggord är ett perfekt sätt att förgylla en vit vägg och en personlig favorit från Sweet Deco Shop är denna:

Detta väggord passar fint på kontoret.

♥ VINN VALFRI PRODUKT FRÅN SWEET DECO SHOP! ♥

Vinsten i dagens lucka är en valfri produkt från Sweet Deco Shop! Du hittar hela deras fina sortiment HäR och för att vara med i tävlingen så skriver du en trevlig kommentar i detta inlägg där du berättar vad du önskar om du vinner + att du går in och gillar Sweet Deco Shop på Facebook HäR. Tävlingen pågår t.o.m. fredag.

P.S kolla in deras chalkboards! kul att ha på barnrummet eller i hallen/gången till att skriva kom-ihåg på. 

StOrT lYcKa TiLl!

 

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Julkalender lucka 7: Sweet Deco Shop!”

 1. Lili Ying says:

  Jag är gärna med.
  gillar Sweet Deco Shop på Facebook med namn Lili Ying.
  jag önksar denna produkt:
  http://www.sweetdecoshop.se/visa_produkt.asp?id=1177&t=Ugglek%E4rlek

  Hoppas på tur!
  mail:he-jasmine@163.com

 2. Malin says:

  Ännu en underbar tävling! Jag skulle ev välja Java tavlan eller så skulle jag välja en med egen text! Finns ju så himla mycket fint! Självklart gillar jag på Facebook! Tack för en underbart inspirerande blogg som alltid höjer humöret!
  /Malin

 3. Malin says:

  Vilken underbar tävling! 🙂

  Jag önskar att få vinna
  detta fina väggord,som jag
  verkligen fastnade för. 🙂

  http://www.sweetdecoshop.se/visa_produkt.asp?id=873

  Har gillat på facebook.

 4. Linda says:

  For en fin konkurranse, Anna-Stina! Jeg elsker når du åpner innleggene med fine veggord til ettertanke. Nå gleder jeg meg til koselige oppdateringer på Sweet Deco Shops side på FB.
  Jeg falt for “Goals are dreams with deadlines”. Den passer så fint nå hvor jeg har fulgt drømmen og skal bygge opp min egen business. Suksess er min eneste mulighet, siden jeg har både barn og hus å betale for. Familien min er grunnen til at jeg gjør dette, og jeg har store mål jeg skal nå innen kort tid. Positive veggtavler vil hjelpe meg med å holde fokus! Wish me luck og takk for fin blogg!
  Klem Linda
  http://sweetdecoshop.se/visa_produkt.asp?id=693

 5. Janne Rørtvedt says:

  Me wish:)

  Mvh Janne

 6. Henriette says:

  Så herlig konk=)Selv ville jeg valgt Drøm om morgendagen – husk gårsdagen- lev i dag veggordet.Traff meg midt i hjerte=)===) Og du-Takk for en herlig blogg,er innom hverdag og koser meg med det du skriver=)Og butikken din ser fab ut=)Neste gang jeg vender nesen mot OSLO,så skal jeg komme innom og shoppe litt=)=)Ser ut som du har mye lekkert og by på=)=)
  Ha en fin Torsdag=)
  Klem Henriette

 7. Madelene R says:

  Vinner jag skulle jag välja väggtexten:
  Home Sweet Home och den skulle ha en given plats i hallen på vårt nya hus! =D

  Ha en fin torsdag!

 8. M says:

  Jag ÄLSKAR världskartan! Och gillar dem på FB.

  http://sweetdecoshop.se/visa_produkt.asp?id=1046&t=WorldMap

 9. Annica says:

  Åh vilken härlig tävling.
  Håller med dig Chalkboards till min dotters nyrustade rum vore perfekt. Hon har tjatat om att måla gaveln på sin garderob men det här alternativet tycker jag låter mycket trevligare så en Chalkboard Kom ihåg, står på min önskelista.

  Självklart gillar jag på Facebook.

  Annica Rosquelii

 10. Fru Svensson says:

  Får man chansa igen fast jag vann sock- tävlingen?
  Jag föll för Nalle Puh`s ord att “man kan inte vara nere med en ballong”
  De hade ett fint bord med texten “coffee table” som jag gillade men har inget fint bord att ha det på!!!
  Ha en underbar dag.Kramizar

 11. Miss West says:

  Åh vilken fin tävling – jag har gillat sidan på FB och om jag vinner väljer jag en av alla fina ord: Goals are dreams with deadlines

 12. Maria says:

  Jag hade så gärna velat ha följande väggord:

  http://www.sweetdecoshop.se/visa_produkt.asp?id=738

  Då det tog oss drygt 3 år att få vår lilla prinsessa så hade just detta väggord passat perfekt i vår Sagas rum.

 13. Johanna N says:

  Åh vilken fin tävling!Jag fastnade för detta väggord http://www.sweetdecoshop.se/visa_produkt.asp?id=819&t=There%B4s+no+place+like+home
  Skulle passa perfekt hos oss eftersom vi älskar att vara hemma 🙂

  Kram

 14. Sofia says:

  Hej Anna-Stina!:)
  Jag vill gärna vara med och tävla. Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag välja dessa till mina tjejer:) http://www.sweetdecoshop.se/visa_produkt.asp?id=1055&t=Funky+Butterflies

  Båda två älskar fjärilar,och jag med:)Det är nåt speciellt med fjärilar..så himla vackra.. De skulle vara så fina på deras nya rum..kanske på deras vita bokhylla eller garderob..:)
  Jag gillar på facebook också!
  Önskar dig en mysig helg nu!
  Massor av kramar från Sofia

 15. Kaia says:

  Hei Anna-Stina!
  Så mye fint å velge mellom, men tror jeg ville valgt denne:
  http://www.sweetdecoshop.se/visa_produkt.asp?id=1076&t=Every+day+I+love+you
  en overaskelse til min store kjærlighet<3
  Klem, Kaia

 16. Jenny says:

  Hej, vad trevligt med en tävling! Självklart vill man prova på vinstchansen hos dig.

  http://www.sweetdecoshop.se/visa_produkt.asp?id=1082&t=A+till+%D6

  Tänk om jag detta fina alfabet kunde vinna,
  då jag det upp på lillans vägg skulle limma.
  Det nu är dags att alfabetet lära känna,
  och var är bättre att öva än hemma?
  Om detta på väggen hennes fanns
  så skulle hon snart rabbla det som en dans.
  Klart jag på facebook tryckt “gilla”,
  så snälla ge mig chansen att få med detta pilla!

  Ha en fortsatt bra dag, Jenny

 17. Wenche says:

  Så mange fine veggord og nesten umulig å velge!!
  Men jeg tror jeg ville hatt dette: http://www.sweetdecoshop.se/visa_produkt.asp?id=870&t=home+is+where+the+heart+is

  Klem:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *