JULKLAPPSTIPS…

Så där ja. Då känns allt bra igen. Eller nja, kanske inte helt. Pillren tar ganska länge innan de börjat verka. Ha, ha. Nej men allvarligt talat, nu återgår vi till normal bloggning igen för nu mååååste vi prata om The Bachelor! eller nej, dagens avslöjande episode har ju inte varit på TV ännu så jag får vänta med att uttala mig till i kväll… men jag kan i alla fall säga att jag är sååå glad över att han valde Johanna till slut men hur det egentligen gick med dom, det får vi prata mer om efter kvällens avsnitt.

Låt oss därför prata om julklappar istället! Jag shoppade några till mig själv i helgen som jag bara måste tipsa er om. Som ni vet så fullkomligt älskar jag Ugg´s. Jag booooor i dessa underbart sköna skor hela vintern (hösten, våren, ibland sommaren…, reser med de till Thailand…) så, då jag hade en situasjon då jag tyvärr var tvungen att lämna tillbaka ett plagg jag  köpt (som inte passade…) och plötsligt hade pengar tillgode så slog jag till på dessa ljuvliga godsaker! 🙂

Missa inte att ta turen inom butiken Den Dama om du bor i Oslo eller har vägarna förbi! eller – titta in i deras webshop! Jag älskar den butiken! och, det var där jag hamnade den här helgen också och en stund senare så gick jag ut med de där varma super s.k.ö.n.a. Ugg handskarna som jag skrev om ett i ett tidigare inlägg. Jag har aldrig ägt några såna tidigare så förhoppningsvis så blir det här min 1:a vinter utan iskalla fingrar. Och det där doftljust, från favoriten Voluspa, med Holiday doft det köpte jag på damebutikken ute på Gardemoen. Alltså dagens underbara-juldoft-till-hemmet-tips!! 

Plötsligt så ville Gizella vara med på bild också… ha, ha.  Men nu måste vi prata om skorna! Alltså på riktigt, det här är de skönaste Ugg´s jag haft!  Skaftet och modellen är lite smalare och sulan lite högra bak (den är liksom uppbygd lite inne i också…) så den sitter som ett “smäck” och är helt underbart skönt. Jag invigde mina igår!

Och den där fluffiga puffen på sidan… Exakt HUR fin är inte den detaljen?!? I loooove it!!!  de gör att skorna känns väldigt Gizmolina!

 

Och okej, nu blev väl kanske det här mest ett julklappstips till sig själv… ha, ha. Men – det där doftljuset är perfekt veninne / svärmor / mamma gave!!  (finns i flera olika storlekar och utföranden) och, om man är flera som går ihop så kan ju ett par Ugg vantar vara en riktigt fin present till mormor eller mamma…

 

Nu blir vi girls strax upphämtade. Vi ska på föreställningen Christmas On Ice! Kul! 🙂

 

Trevlig kväll!!

 

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “JULKLAPPSTIPS…”

 1. Frida says:

  Vad skönt att se dig på bättre humör igen även om jag förstår dig helt och fullt, både om den där tråkiga kommentaren och om längtan bort/kraven på att allt ska vara superpiff inför julen. Jag har svårt att sänka mina krav inför högtider, fester och liknande och för mig skulle det liksom inte bli någon jul om jag inte gjorde vissa saker som jag personligen tycker är måsten inför exempelvis jul. Så är man en pysslig person med öga och intresse för detaljer, då är det mycket att stå i och det blir stressigt inombords. Sånna är vi och sånna måste vi få vara, sen om inte andra förstår så är ju det trist men få kanske de inte behöver kommentera det. Virrigt inlägg från mig nu kanske men jag hippas att du förstår att jag förstår dig helt och fullt. Och I got your back! 😉

  Det jag egentligen skulle kommentera var egentligen Bachelor. Oh my vad glad jag är att han inte valde Alex. Johanna och Nicklas ser ju ut som det perfekta paret till utseendet i alla fall så det ska bli så spännande att se hur det har gått för dem 🙂

  Och du, de där Uggsen ser ju bara sååå himla snygga ut! Synd att önskelistan redan är skriven (och pengarna är slut, haha). Jag ska spana efter dem ändå tänkte jag så tack för tips.

  Kram på dig och som sagt, det är skönt att se ditt positiva och glittriga jag igen 🙂

 2. Astrid says:

  Jeg har også sånne Ugg s m pels og diamant ha ha knapp bak Mooove them Og ett par vanlige Må ha de vottene også

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så snygga Uggs har aldrig ägt ett par. Dottern fick sina första nu i strl 24 hon älskar dem och villkor h dem på sig hela tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *