JULKLAPPSTIPS.

Allmänt

Dagens tänkvärda. 

Godmorgon mina fina bloggvänner!

Jag trodde att jag skulle orka så mycket igår men så kom verkligheten i kapp mig och tömde mig på energi…. men, idag är det en ny fräsch dag som ligger framför oss och jag tänker göra allt jag kan för att den ska bli så bra som möjlig!

Och jag som skulle köpa julgran igår, men då Johanna var på sin jazzbalett hamnade jag på Soup Store, på väg till granen…, och där blev jag för den butiken är verkligen en riktig godisbutik. Gud så mycket fint de har! och här kommer ett tips! till julkalendern, adventsgaven eller julklappar:

Det super duper söta halsbandet! det finns katter, fåglar, möss etc också och olika färger (igår köpte jag tex en grå fågel med svart länk som är lite “tuffare”). Perfekt present till vänner, kusiner också… Och check Johannas s.t.o.r.a. Pet Shop. Den är också ett tips liksom féen från Cooee och doftsticken från Kremmerhuset.  (bilden är en snapshot från J´s rum).

Nej nu kör vi onsdag girls! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “JULKLAPPSTIPS.”

 1. Charlotte says:

  Usch- man (jag) är så ovan att läsa inlägg som tyder på att du mår dåligt- missförstå mig inte men för mig (som vara känner dig genom bloggen) är du bloggen jag klickar in mig på för att få positiv energi!

  Så trist att du har ngt som tynger dig- hoppas det snart försvinner och att du får tillbaka all energi!

  Stor kram till dig!

  • gizmolina says:

   Tusen tack för omtanken och för fina ord Charlotte! de värmer!

   Och du har helt rätt i att det inte är ofta jag skriver om att jag inte har det helt bra, det är verkligen ovanligt, men just nu går jag igenom en mindre bra period i mitt liv och då är det ofrånkomligt att hålla det helt utanför bloggen men ! bloggen ska vara ett oas där både ni läsare och jag kan tanka positiv energi så jag kommer aldrig att förändra på det! 🙂

   Önskar dig en magisk dag fylld av solsken! Kram!

   • Anna says:

    Jag tycker att det viktigaste är att du är precis så personlig i bloggen som DU vill vara. Bloggen är ju DIN! Och allt i livet är ju inte guld o gröna skogar jämt..

    Jag går också alltid in här för att tanka positiv energi – men också för att få följa dig och din resa! Tycker att det är så otroligt inspirerande med ditt företagande, och ett stort PLUS för din fantastiska stil/smak både när det gäller inredning och mode.

    Hoppas du får en skön onsdag!
    Min dagens tänkvärda till Dig:
    You were given this life because you are strong enough to live it <3

    • gizmolina says:

     Miljoner T.A.C.K. för fina ord och fantastisk feedback Anna! nu blev jag glad!!! 🙂 Och din dagens tänkvärda gav mig tårar i ögonen…. tack för pepp!

     Jag önskar dig den bästa dagen och en underbar förjulstid!

     Varma kramar!

   • Charlotte says:

    Ville bara förtydliga att jag absolut gillar att du visar hela din person i bloggen, det gör dej levande och visar bara ännu mer vilken positiv livssyn du har som klarar att fokusera så bra på guldkornen trots alls! 🙂

 2. Cessan says:

  Sänder dig en bamsekram med massor av energi & kärlek!! ❤️
  Hoppas att du får en bra onsdag!! Kramar Cessan ❤️❤️❤️

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack Cessan! 🙂 Jag hoppas att du också får en riktigt riktigt BRA onsdag fylld av positiv energi !

   Kramar!

 3. T says:

  ❤️❤️❤️❤️❤️till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *