“Julpyntaryck!”

Allmänt

168397-1999
Julkalender från Sia. Sålde den i min butik 2003.

I kväll har jag fått ett "julpyntaryck" så – jag har spikat upp min favorit adventskalender på väggen i köket. Den här sålde jag i min butik för flera år sedan och vi sålde så galet MÅNGA att man nästan inte trodde att det var sant. Hur många vi än beställde hem så var det för få…. Och sedan de tog slut så har de aldrig kommit tillbaka i Sias kollektion igen och jag har inte hittat någon lika fin…!

Eftersom jag ska göra en "änglavingar kalender" till Johanna så kommer jag att använda den här till att fästa alla julkort på 🙂  eller så kör jag & JIG den som vår kalender… vi får se vad vi hinner med 😉 (kan hända vi droppar kalender till varandra i år pga resan..)

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to ““Julpyntaryck!””

 1. Jessica says:

  Åh vad fin den var!

 2. monica says:

  Å…den var kjempefin. Det er så gøy å se alt det fine du har…du..eller dere…har det så lunt og koselig. For en flott “krystall”lysestake du har også. Kan jeg spør om hvor du har kjøpt den eller hvilket merke det er? Ha en super-duper fin dag.

 3. Tessan says:

  Haha, jag fick också ett riktigt “julpyntryck” igår kväll! Riktigt mysigt. Lysnade till och med på julmusik (!!!) 🙂 Ha en fin dag!

 4. AnnaStina says:

  Universalappeal-
  Thanx! 🙂
  Jessica-
  Tack snälla! 🙂
  Monica-
  Tusen tack snälla du för att dina fina ord! 🙂 Den fina kristall lysestaken kommer från Sia och den har jag shoppat i min egna butik som jag haft. Men du kan helt säkert få tag i den hos någon som selger Sia där du bor! 🙂 Önskar dig en flott kväll! Kram! 🙂
  Tessan-
  Julmusik? Shit! det glömde jag! Får ta igen det i kväll. ska genast söka fram mina cd´s så jag kommer i stämning här..! Också ska jag dricka julmust! 🙂 Önskar dig en mysig kväll!
  Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *