Julshopping på Ikea.

Allmänt


En enda kartong kvar på hyllan = happy mama ! 🙂   (mannen som fotade mig kunde inte helt förstå varför denna bild skulle tas ? 😉  

Jag vet, jag måste gå och sova nu  😉  men först måste jag inviga min tillfälliga kontorsplats för det var sååååå länge sen jag satt vid mitt skrivbord och skrev och just nu kan jag inte förstå varför jag suttit vid köksbordet senaste året ? Det är ju SÅ mycket skönare att sitta här i kontorsstolen framför skrivbordet ! Ska bli FAB att fixa iordning kontoret så att jag får en ordentig arbetsplats 🙂

Tidigare i kväll var jag bl.a. till Ikea och fick shoppat BRA saker.  Och allra bäst var att jag ÄNTLIGEN fick tag i stolen "Brum" till Johanna. Jag har tittat efter den varje gång jag varit till Ikea senaste 6 mån men den har alltid varit utsåld så gissa om jag blev HAPPY när det låg en enda kartong kvar på lagerhyllan och väntade på mig. TJOHOO! 🙂 


Stolen är en del av Ikeas P.S kollektion och den heter "Brum".  Det mysiga med den är att man kan reglera armarna och ryggen och forma den så bekväm som möjligt.

Johanna ska få stolen på julafton och den ska placeras i vardagsrummet / stua framför TV´n . Jag hoppas att den ska bli hennes nya favoritstol 🙂

Bäst jag går och sover nu !

God natt kram! ♥

P.S Familj & vänner som vet hur vårt kontor sett ut senaste året : jag kan berätta att jag har tömt i princip hela kontoret i natt så nu sitter jag och skriver i vardagsrummet , men skrivbordet ska in på kontoret igen till veckan..  Heidi – fick du chock nu? 😉

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Julshopping på Ikea.”

 1. Johanna says:

  Jag förstår den mannen… 😉

 2. Tess says:

  Ikea är verkligen hur bra som helst. Dom har allt och till ett bra pris. Inte kan det väl finnas många hem utan någon ikea detalj? Ha en skön söndag!

 3. Denise says:

  Hej hej, jag har några bloggdesigner som jag tänkte lotta ut men eftersom jag gillar din blogg så tänkte jag att du kanske var sugen på en ny design? Isåfall kan du få se dom först och välja nån du gillar, skrev min msn i e-post fältet så du kan väl adda mig om du är intresserad 🙂

 4. bambi says:

  Hehe… en sann bloggerska som frågar främlingar att ta kort på henne på IKEA! 🙂

 5. Den stolen är riktigt söt har själv funderat på den till kidsen här hemma :0)

  ha en undernar sista advent :0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *