Just another day in paradise…


Jag & Johanna på Kata Noi Beach idag. Kolla in vilken nivåskillnad vågorna har gjort på beachen! vi höll inte på att ta oss ner dit och det var minst sagt svårt att komma sig upp igen.. 😉 (på bilden ser det inte då djupt ut men det var säkert över 1 meter)

Phuket kl. 00.15, natt mot tisdag.

Vad kan jag säga? annat än att detta har varit "just another day in paradise"! 🙂

Vi gjorde en "favorit i repris" och tillbringade dagen på underbara resorten "Katathani" och vi njuter så mycket av att vara där att vi bestämt att göra om det snart igen 😉  Det är SÅ skönt att ligga i en bekväm solstol och blicka ut över havet med en fruktdrink i handen…. I love it! 🙂


En svalkande ananas drink, min inspirerande bok och mitt måste i solen: mina solbriller (jag är super ljuskänslig).

När hjärtat sov sin "nap" låg jag och super myste i solstolen, läste i min bok och shoppade några tunikor. En perfekt kombination! 😉 

Boken "Fashionista" är föresten riktigt BRA.! Idag läste jag bl.a. om Efva Attlings diamantring på 6 (!!!!) karat (vilken dröm…!) och om att en Lacoste piké är snyggast då den blivit solblekt och är tvättad ca 50 gånger (jag håller med!!)  

Också stod det en hel del om amerikanska Vogues chefsredaktör, Anne Wintour,  och likheterna med hennes rolltolkning i filmen "The devil wears Prada" som jag föresten tycker är en underbar film!

Jag får lite ångest då jag vet att vi inte har så många sånna här underbara dagar kvar….. men jag är glad & tacksam över alla sånna här dagar vi har haft! 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Just another day in paradise…”

 1. Carolina says:

  Ni verkar ha det helt underbart därborta. Och Ni gör rätt i att njuta av Eran sista tid på beachen!!!:-) Rå om varandra riktigt ordentligt och njut av ledighet innan vardagen sätter igång igen.

  Du har säkert skrivit det, men jag har missat det..

  Vad kommer det sig att Ni måste åka hem så mycket tidigare?? Fast jag förstår ju att Ni kanske måste hem så JIG/Du kan jobba och försörja Er med.. 😉

  Men förstått att tanken var att stanna längre iaf?

  Ska bli spännande att få se vad det är för nåt Du ska starta upp där hemma sen.. 🙂

  Nähä, nu måste jag återgå till mitt pluggande.

  kram på ER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *