Just i detta nu…

Allmänt

168397-1122

… sitter jag i fotöljen brevid detta bord och myser… Också kör jag och min JIG business talk på telefon. Åååå just nu längtar jag efter att coacha tjejer och att hålla föredrag 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Just i detta nu…”

 1. Karoline says:

  Mumsigt med vin. Jag är så sugen, men ammar lite för mycket för att ta några glas. ha en skön kväll.

 2. Emma says:

  Ser underbart ut!
  Tänkte fråga dig om Mama – är den värd o prenumerera på? Du har ju koll på blader och så:)
  De har jag med men nu är det så att ja är på väg o bli just en Mama och undrar vilka tidningar man ska satsa på?
  Mvh Emma

 3. AnnaStina says:

  Karoline-
  Ja, vin är gott på en fredags kväll 🙂 Men du gör helt rätt i att inte dricka något då du ammar, livet är långt och det finns gott om vin som väntar på dig då du ammat klart 🙂 Njut dagen! *kram* 🙂
  P.S ett tips om du vill ta lite vin trots allt: gör en “dagens”! Det är 1/2 glaset vitt vin, 1/2 glaset Sprite också lägger du massa isbitar & en limebit. Mumsigt gott! och bara pytte lite alkohol blir det 🙂
  Emma-
  Mama är ABSOLUT värt att prenumerera på! 🙂 Det är den BÄSTA tidningen tycker jag, helt super!! 🙂 De ABSOLUT BÄSTA tidningarna när man är en mama är enligt mig: Mama, Family Living !! Men jag köper även “Vi Föräldrar” & “Föräldrar & Barn”, de två är ganska lika. Men “Mama” bara MÅSTE du ha för den är som sagt den bästa av dem alla! Du har en spännande tid att se fram emot! Lycka till! & Njut dagarna! *kram* 🙂

 4. Ia says:

  Ah sa fint&mysigt!!
  Livsnjutare ar de basta som finns&vardagslyx!
  Tack for att du svara pa mitt mail ja skrev till dig, de var bra ord.
  Ha en fantastisk lordag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *