Just nu..

Allmänt

168397-1074

… hjälper min sessa mig att städa i hennes klädskåp. Eller hjälper och hjälper… hon drar ur ting och jag sätter tillbaka 😉 Hon pratar för fullt och jag ser hur hon riktigt MYSER. Tror absolut att hon kommer följa i sin mammas fotspår och jobba med kläder en dag! 😉

Snart är det dags för bad här och sen nattning så jag bloggar som vanligt då hon somnat.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Just nu..”

 1. Anonymous says:

  Så fantastiskt söt din dotter är! Jag smälter…Stor kram till er båda!

 2. Sophie says:

  Oj, mitt namn försvann visst! 😉

 3. MaDeLiÑo! says:

  Åh, vad guuuulligt! Ordning & reda, haha!

 4. Amelie says:

  Allt det här rosa känns som en dröm för mig som har två söner som “aldrig i livet sätter på sig rosa”! Visst har mina pojkar mycket fina kläder men för mig är det något speciellt med rosa flickkläder.

 5. Viktoria says:

  Hon ser verkligen ut att trivas 🙂

 6. Axel Tomson says:

  Rosa för hela slanten.
  – Axel Tomson
  http://www.axeltomson.blogg.se

 7. johanna says:

  det ser ut som att din lilla dotter är mammas ängel som blir bortskämd till tusen 🙂 söt är hon.. & fint namn har hon också 🙂 hehe

 8. Anna says:

  Åhhh vilken underbar garderob, tror bestämt jag måste göra om min lilla sessas 🙂 Jag fick iaf inspiration att “grejja” lite i den, tack! Vad har du för typsnitt i din blogg förresten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *