JUST ONE MORE…

Jag matchade löven med skor från Nike + kappa från Paul & Joe Sister.

Jag veeeeet ….vi börjar tröttna på sånna här snap shots men jag kunde inte hålla mig igår då jag hämtade J och hennes söta kompis på skolan.  Och det gäller ju att passa på för snart är löven bortstädade ! eller gömda under snö(hemska tanke)   Så om vi ska ta fina höst-löv-pics på oss själva eller kidsen så är det läge att göra det ganska snart darlings.  Tänkte på det i morse då jag såg flera som stod och kastade upp löv i luften och knipsade pics i parken.  Det är ju så obeskrivligt vacker årstid där ute och hösten 2013 måste ju vara den finaste på många år! Eller är det kanske bara jag som varit så mycket i Thailand senaste åren att jag glömt hur alla årstider egentligen ser ut? 😉

Nu: lunchdags. Blir svenska smörgåsar idag igen. Måste ju passa på så länge brödet är färskt.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “JUST ONE MORE…”

  1. Titti says:

    Jag tog också en promenad till/från barnens skola idag med fötterna prasslandes i de miljontals löv som pryder våra gator och torg nu. Nu är den finaste tiden på året tycker jag. Och jag ser fram emot mörkret, vintern och julen också! Lika mycket som att får göra vintervackert i januari med de första krispiga tulpanerna, vårfint till påsk och för att inte tala om den sköna sommaren med klänningar och sandaler! 🙂 Vi har det väl alltför bra egentligen! 🙂 🙂

  2. ISLANDSMAMMA says:

    Hihihi det är ju bara så fint med såna höstbilder och japppp bara passa på innan snön kommer och täcker allt 🙂

    TREVLIG KVÄLL söta fina 🙂
    http://www.islandsmamma.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *