K.A.N.E.L.B.U.L.L.E.N.S. D.A.G.!

Dessa godsaker låg och frestade på Arlanda.

Det är inte bara Anna Dello Russo´s dag  idag (har du shoppat?), det är även kanelbullens dag!  så idag kan vi mumsa i oss kanelbullar med gott samvete och ja, dagen går mot sitt slut men det är aldrig för sent för en kanelbulle. Kanske som dessert efter middagen?  eller som kvällsfika? 😉

I går var vi på fika hos trevliga Thailandvänner (de har också lägenhet på vår resort) och se så fint de dukat fram!  Inte ofta man blir bjuden på sånt här finfika 2012.

Vi girls kom nyss hem så nu ska här packas upp och tändas ljus och bytas om (bye bye klänning, hello mysuniform).  Det känns alltid skönt att komma hem men samtidigt saknar jag familjen och Sverige och önskar att vi kunnat stanna längre…  Får satsa på att det inte dröjer så länge till nästa gång vi ses! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “K.A.N.E.L.B.U.L.L.E.N.S. D.A.G.!”

 1. Titti says:

  Tog tid innan jag tog mig in på H&M online…och då var förstås alla smycken o väskor slut. Det blev ett par ballerinaskor i guld….om den passar!?
  Fikabordet ser ut som hemma hos mina föräldrar ( när de levde)!!
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Åh de där ballerinaskorna som hon tänker att man ska ta på sig då man trippar hem från en fest (man ska ha de i handväskan och byta från high heels till dem..) är bara SÅ fina. Grattis !!! 🙂 Fikabordet kommer från ett riktigt trevligt par som är pensjonärer. Bara de som dukar upp så fint 2012. Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *