KEEP FOCUS ON HAPPINESS.

Dagens tänkvärda.

Gooodmorgon kära bloggvänner!

Oj, oj, vad rörigt det är här hemma….puh! Så nu ska jag göra ett ryck här och få lite ordning i kaoset innan jag sätter mig vid skrivbordet och tar tag i dagens jobb. Tyvärr har jag en hel del jobbiga saker som väntar på mig så idag måste jag hålla fokus på dagens tänkvärda och påminna mig, mer än en gång, om att allt förhoppningsvis ordnar sig. För om vi lägger allt fokus på de negativa sakerna / tankarna så tömmer vi oss på energin som ska få oss till målet…!

Med det sagt så lämnar jag er med härlig interiörinspiration som jag hittat då jag surfat runt. Enjoy!

Nu kör vi tiiiiiiiisdag girls! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “KEEP FOCUS ON HAPPINESS.”

 1. Caroline says:

  Hei Anna-Stina
  Håper du har hatt en fin dag og at du har fått unna de vanskelige sakene… Du er så flink til å spre glede, godhet og inspirasjon til oss som følger bloggen din – så håper du har klart å være god mot deg selv i dag:)
  Ønsker deg en fin kveld miss Gizmolina <3
  Klem fra fast leser Caroline

 2. Elin says:

  Hei! Håper dagen har vært fin til tross for noen jobbige oppgaver 🙂
  Kan du ikke lage et innlegg om jobben din? Det du skriver om jobben din på bloggen, kommer bare i dnå porsjoner, og av og til virker det som du bare lunsjer med venner, løper i slottsparken, går på presseevents, surfer etter inspirasjon på nettet, er hos frisøren eller på neglefix 😉 Altså sånt som de fleste av oss gjør etter jobbtid.. Skjønner jo at du gjør mye mer og mange kjedelige saker også, men et jobb-innlegg hadde vært kult.

  • Jag driver mitt eget företag som inkluderar min blogg, min webshop och konsult / styling-uppdrag. Det innebär att min arbetstid är enormt varierande och inkluderar både kvällsjobb och helgjobb.

   Och det att jag springer i slottsparken är ju fantastiskt! Tänk att jag ÄNTLIGEN kommit igång med träning, efter 7 år, är SÅ skönt och bra. Eftersom jag har hemmakontor så betyder det att jag inte ens går till jobbet så, en tur i parken är precis vad jag behöver ! 🙂

   Och luncha med venner… det har jag gjort i hela mitt liv ! faktiskt varje dag i typ 15 år innan jag flyttade till Norge så det händer ALLT för sällan nu för tiden. Önskar att jag gjorde det varje dag så som man gör i Sverige där man har 1 time lunch och oftast går ut på restaurang så mitt mål 2014 är att jag ska ha FLER veninne luncher ! 🙂

   Pressevent / surfing etc är en stor del av mitt jobb och hårfix + nagelfix är min feelgood. Vissa tar kaffepauser, rökpauser, går på massage, har praktikant etc etc. Jag prioriterar att få håret stylat ibland eftersom jag sparar så mycket tid på det (och jag vill se snygg ut då jag springer på event) och samma sak med naglarna. Love it !

   Så allt du ser på bloggen är en del av mitt jobb och min vardag. Sen ser jag ingen poäng i att fotografera och skriva om allt praktiskt arbete som ligger bakom eftersom min blogg ska vara pure feelgood men – jag kan avslöja så mycket som att en webshop inte lever av sig själv, den kräver uppdateringar, packning av varor etc etc etc. Precis lika mycket jobb som att driva en fysisk butik faktisk.

   Njut din dag ! och – jag ska snart lägga upp en link till en sida där man kan se mina konsult-tjänser tydligare så när den är på plats så kan du titta in där om du vill veta mer !

   Klem !

 3. Elin says:

  Dnå=små 😉 Dumme iphone!

 4. Lena says:

  Tack för “dagens” ibland är det så lätt att glömma tänka positivt. Hoppas du börjar få ordning i röran, det kommer säkert bli jättefint när du är klar. Jag älskar att möblera om, eller bara byta lite färg på kuddar, filtar och annat smått och gott.
  Ha en fin onsdag, och tack fina du för allt du ger oss bloggläsare. Massor av inspiration, energi, tänkvärda ord och så all härlig inredning.
  Jag hoppas att du visar lite bilder på ditt fina hem snart, färdigt eller ej spelar ingen roll.
  Kram!!

  • Miljoner t.a.c.k. för din underbara kommentar, fina ord och härlig feedback!!! 🙂 Ja, det blir nog bra till slut här hemma och precis som du skriver så är det riktigt kul med förändring. Jag ska faktiskt hämta ut en ny tavla på posten idag som jag ser fram emot att krydda vardagsrummet med…. och nya kuddar står också på listan… Lovar att visa bilder så snart jag känner att det är liiiite mer ordning i kaoset! 😉 Önskar dig den bästa dagen ! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *