K.O.N.T.R.A.S.T.E.R.

Casa Gizmolina runt kl.20 = taco dinner.

Men alltså vilken l.y.c.k.a. att hitta pioner i blomsterbutiken !  Pioner är ju bara SÅ fina och de kanske har funnits i butikerna i flera veckor (?) men för mig var detta årets första och det kändes magiskt.

Och på tal om magiskt…. okej att det alltid är skönt att komma hem men inget slår att sitta ute på vår terrasse i Phuket så kvällens middag var nice men gårdagens lunch var FAB

Sista dagen i Phuket blev det take away och det var lite kul att killen kom cyklande med maten ! alltså det händer ju typ aldrig. Men han hade fått lämna sin motorcykel vid security också fick han låna en cykel av dem…   Jag åt min favorit rätt, körde lite vitt till det också gjorde jag något som jag alltid gör sista dagen…

… jag gick igenom  magasiner och rev ur sidor som ska sparas för hur gärna jag än vill ta med alla hem så får jag stoppa mig själv och låta de bo kvar i vårt andra hem.

Nu sover alla mina J och jag har bytt takfläktar och ljudet av grodor mot eld i öppna spisen och dålig TV.  Kontraster som sagt ! 😉

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “K.O.N.T.R.A.S.T.E.R.”

 1. Lena i Uppsala says:

  Vad mysigt du har det, var du än befinner dig i världen. Jag förstår akontrasterna du beskriver…och de förstärks för varje gång…och allra helst då det dessutom är kallt när man är tillbaka…
  Njut din kväll till ljudet av sprakande brasa, dålig tv och härliga tidningar.
  Kram, du sprudlande människa
  Lena

  • gizmolina says:

   Du alltså… du skriver alltid så fina kommentarer Lena. Tack !!! 🙂 Ja, igår blev kontrasten extra stor för jag trodde verkligen att våren hade kommit längre här hemma så det blev en liten snö+kylachock minst sagt. Men det är härligt att veta att våren strax är här och vi tittar dessutom redan på nästa Thailand resa….längtar tillbaka ! Önskar dig en alldelens underbar söndag fina du ! Kram !

 2. Titti says:

  Precis sådana vita lyktor finns i vårt thai-hem!! De två till vänster.
  Vita bollarna ser fina ut.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Index är bra butik att ha 😉 De vita bollarna kommer från min butik och de är hur fina som helst ! passar fint på terrassen i Phuket… Happy måndag ! Kram !

 3. Erika Cao says:

  Köpte också hem pioner inför helgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *