O.M.G.

Allmänt

Trippade glatt in på Skatt Øst för att få utskrifter som ambassaden måste ha till våra nya pass och möts plötsligt av typ 1.789.548 människor som alla står i kö . O.M.G. !   Så här sitter jag,  och väntar på att det ska stå E179 på kønummer skärmen och jag som öppnade butiken kl. 12….  H.e.l.p. !!! kunde aldrig drömma om att det var sånt kaos här nere… (har aldrig varit här förut).  TUR jag hade med mig trådlösa sticken till mac´en så att jag kan blogga / jobba för jag har inget val. Jag måste sitta här till det är min tur för i morgon är sista chansen att fixa passen på Svenska ambassaden kl. 10-12  (de har stängt fredag).  Så, dagens note to self :   vid ärenden till Skatt Øst, häng på låset då de öppnar på morgon ! + håll stenkoll på utgångsdatum i passet så slipper du besöka Skatt Øst överhuvudtaget.  😉

P.S till er fina kunder som varit inom min butik: b.e.k.l.a.g.e.r att jag inte är där. Kommer så fort jag bara kan !  står E165 på skärmen nu…. 

Uppdatering !  Jag är på plats i butiken igen (sedan strax efter kl.13)  och det har aldrig känts så skönt att komma hit som idag! detta är verkligen min egen lilla feelgood oas…. !  🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “O.M.G.”

 1. fru Svensson says:

  Å vad onödigt stressigt det blev för dig ;/
  Hoppas du får extra energi i affären sedan så du orkar hela dan. Kram

  • gizmolina says:

   Miljoner tack fina du ! Tror aldrig det har känts så skönt att komma till min butik…. snacka om att det är en lugn feelgood oas… 🙂 Och ja, detta blev SÅ onödig stress mitt i allt annat. Höll på att börja gråta då jag upptäckte kön… Kramar !!!

 2. Lena i Uppsala says:

  Välkommen tillbax, hoppas du fick uträttat det du skulle och jag håller tummen med att allt ordnar sig med pass för er del. Du har väl inte 50% på nya Chill norway mexikan sleeve? ( dum fråga,men eftersom du skrev 50% på alla kläder …) här strålar solen och jag njuter somnat nu i min solstol, har jobbat klart för idag nu – jippie.
  Ha en fortsatt strålande dag, nu ska jag kolla in recept på smarriga tårtor till midsommar.
  Krameli kram,
  Lena

 3. Caroline says:

  Tack för besöket i din butik idag. Det var värt att gå en extra runda på stan för att du skulle hinna tillbaka! 🙂

 4. Johanna says:

  Men hur kommer det sig att du inte försökte fixa detta när du skrev om det för ngn vecka sedan? Snacka om att alltid vara ute i sista skriket!
  Skönt att det löste sig för er iaf! Å att du hann till butiken…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *